Consultanta internationala de valorificare a menirii umane

Australia – Johannesburg – Europa – Romania

 

 

Dragii mei,

Am revenit în România după peste 23 de ani trăiți în Australia și alte locuri ale lumii, cu o dorință imensă de a asista în transformarea conștiinței poporului român. Poetul francez Francoise Maurice a scris că ”nu e om care să treacă prin destinul nostru fără să lase o urmă pe el pentru totdeauna”,  iar poetul român Teodor Mara a trezit în inima mea conștientizarea misiunii mele pentru România prin cuvintele care nu cred că mă vor părăsi vreodată.

 ”Chemarea mea în glas de rugăciune pentru reînvierea neamului românesc ori în veșnic colind este chemarea suferinței noastre, fie iubiții mei prieteni lacrima să devina floare, ploile rod, iar ura multă dragoste care laolalta. toate să ne adune în același duh pe toți” –  profesorTeodor Mara

Cursurile Hearts of Hearts sunt expresia înțelepciunii mele, rezultatul studiului de o viață întreagă în legi universale care alcătuiesc infrastructura psihicului uman și dau naștere realității cu care ne identificăm și în care trăim. Transformările care se intamplă în aceste cursuri sunt greu de definit în cuvinte, oamenii rămân cu acea îmbrațișare și realizare pe care și-au dorit să o aibș de o viață întreagă: ”Mă iubesc pentru ceea ce sunt și nu pentru ceea ce trebuie să fiu”. În sfârșit m-am îmbrățișat pentru întunericul din mine nu doar pentru lumina mea, ceea ce mi-a dat acea liniște care mi-am dorit-o din totdeauna, dar nu am știut cum să o cuprind, să o realizez, deoarece era asa de vastă.

Neputinţa unui om, neputinţa unei naţii este mesajul care doresc să rezoneze în mintea fiecăruia.

Prin confortul şi dezinteresul personal de a ne transforma viaţa, de a lua responsabilitate pentru acţiunile făcute, dăm putere constructelor care sunt făcute de nimeni altcineva decât de noi înşine, şi anume de dezechilibrele aflate în mintea fiecăruia, tinzând să dominăm dorinţa de autocunoştere şi expansiune universală pe care o avem dar am înlocuit-o cu limitaţii educaţionale, religioase şi pozitive, ajungând tot mai neputincioşi şi limitaţi, inima noastră universală, acel puls Cristic ajungând să fie tot mai puţin prezent în acţiunile şi gândurile noastre, viaţa fiind petrecută într-o biserică de piatră în loc de o inimă vie.

Doresc ca fiecare dintre noi să ne trezim la adevărata noastră valoare, unde să ne cunoaştem şi să ne recunoaştem atât în neputinţa pe care o avem cât şi în puterea şi înţelepciunea prezente într-o minte echilibrată şi o inimă deschisă.

Prezenţa aceasta nu a plecat şi nu a are de unde să vină deoarece este esenţa şi materialul din care suntem construiţi. Doar noi ne putem da permisiunea de a trăi în ceea ce suntem cu adevărat şi nu ceea ce trebuie să fim. Doar noi putem să transformăm bisericile de piatră în inimi vii. Doar noi putem să ne recâştigăm atât respectul personal cât şi pe cel al unei naţii. Noi suntem aceia care prin brilianţa şi înţelepciune pavăm treptele destinelor noastre, configurăm destinele copiilor noştri şi a generaţiilor următoare.

„Fie ca înţelepciunea inimii noastre să determine paşii pe care îi facem,

Fie ca prezenţa sufletului nostru să devină puterea pe care o avem.”, A.C.

 

 

România nu este făcută dintr-o mână de oameni, care aparent ne conduce şi ne asistă în neputinţa noastră, suntem 20 de milioane de oameni care prin chibzuinţa cât şi nechibzuinţa de care dăm dovadă, participăm într-un mod substanţial la problemele cu care ne confruntăm la ora actuală în ţară.

Multumesc pentru toti care prin prezenta voastra atat la cursuri cat si la promovarea acestor evenimente ma asistati ca aceasta dorinta sa nu ramana doar o speranta.

Forever grateful,

A’ime Cristie


aime_cristie_v2

RESTRUCTURAREA ECONOMICA A ROMANIEI IN CONTEXTUL COMUNITAR

INTEGRAREA ROMANIEI PRIN VALORIFICAREA RESURSEI UMANE

STABILIZAREA INFRASTRUCTURII ECONOMIEI PRIN CUANTIFICAREA DEFICITULUI FINANCIAR PREZENT IN MINTEA, CONSTIINTA NATIONALA

“Nu vei putea rezolva o problema cu gandirea cu care ai creat-o!”

                                                                                                                        Einstein

Definirea organizatiei care este responsabila pentru configurarea acestor transformari

Structura de cursuri oferita se face prin Fundatia Hearts of Hearts,  o fundatie internationala dedicata transformarii constientului uman . Aceasta fundatie are o reprezentanta in Romania prin asociatia Hearts of hearts  .

Ce vizeaza aceasta Fundatie ?

                                                    “Nu vei putea rezolva o problema cu gandirea cu care ai creat-o!”

                                                                                                                        Einstein

Scopul acestei Fundatii este transformarea constientului uman intr-o prezenta de inima folosind  cea mai avansata tehnica aflata pe glob la ora actuala .Tehnica este bazata pe matematica si

fizica cuantica ,este baza  constientului uman unde umanitatea exista intr-o singura frecventa

(Plank’s Constant).

Definirea acestei forme comune care sta la baza gandirii si este aplicabila la 7 mld. de oameni are in vedere rezolvarea conflictului aflat in gandirea noastra intre ceea ce suntem si cea ce trebuie sa fim . Forma se afla in expresia fiintei umane in contextual universal si este transpunerea credintei religioase intro traire fizica

NICI O TERAPIE NU ESTE COMPLETA PINA CAUZA NU EGALEAZA EFECTUL

Dr John Demartini

Aceasta transformare se intampla prin o serie de cursuri adresate atat  sectorului privat cat si sectorului  public  transformarea omului se face  atat la nivel personal cat si la nivel international comunitar.

Definirea acestei stiinte

Aceata stiinta, consultanta este rezultatul cercetarii  dr  John Demartini – Institutul de studii avansate Houston  – in domeniul comportamentului uman . Fiind sinteza a 280 de discipline care definesc gandirea umana si din care sunt derivate  specializarile care construiesc aspectul economic atat national cat si global  aplicabilitatea ei nu se afla intr-un singur domeniu, ci  in toate domenile in care experienta umana isi desfasoara existenta  .

Unde se implementeaza aceasta stiinta la ora actuala?

Aceasta stiinta se implementeaza in sistemul educational al Africii de Sud deoarece ajuta la stabilizarea infrastructurii economice ale acestei tari prin valorizarea umana.Valorizarea unui om incepe de la cele mai mici varste , iar constientizarea  acestor valori este transmisa prin intermediul parintilor.

Corporații care aplică această consultanță:

The South African Broadcasting Corporation, CNA, Balltron, Hyatt International, Corporate Vision, BBDOnet#Work Advertising Agency, Regenysis MBA Campus, South African Police Services ( SAPS), South African Correctional Services, IBM, Southwestern Bell, Tenneco, AARCO, Shell Oil Company, Onoc Resource Inc.,Arcis, Oppenheimer Funds, Merrill-Lynch, Assante Financial Corporation, Ameritime Investment Corporation,ARK Financial Group, Momentum Investment Group, Futurity Financial Group, Cunningham Financial Group, ANZ Bank, Enterprise Bank, McKenzie Corporation, Health and Fitness Magazine, Hearthstone Home Buiderls, Neways, Niecon, Maserati/Ferrari, Europcar, alături de altele.

Care sunt factorii necesari de adresat ca sa putem sa reconfiguram deficitul economic?

Factorul necesar de adresat este structura mentala atat la nivelul individual personal cat si la un nivel colectiv national. Mintea noastra este cea care ordoneaza atat lumea noastra personala cat si lumea de afaceri

Deficitul economic actual se afla in primul rand in mintea umana. Constientul nostru se diferentiaza prin valori atat personale cat si cutumele regionale (nationale si globale).

Care sunt nevoile ca acest proiect sa functioneze ?

Definirea structurilor care se afla in economia nationala.

Adresarea restructurarii muncii in colectivitati Comunicarea eficienta intre membrii de echipa Dizolvarea diferentelor de comunicare dintr-o structura si alta structura-Cursuri de Comunicare

Restructurea sistemului educational : copii, parinti, profesori –Cursuri parinti – copii

Restructurarea domeniului de afaceri , reconfigurarea felului  de a gindi cum observatia noastra are un rol de jucat in aceaste constructe si cum observatiile noastre ,felul nostru de a gindi poate sa construiasca sau sa submineze bussinesul cladit .

,,Echilibrarea observației duce la stabilizarea bussinesului pe care îl avem și la creșterea potențialului uman.’’

Adresarea domeniului financiar : banci si finante cursuri si consultanta BUSSINEES AND FINANCIAL INTELIGENCE

 „Până nu poți să-ți manageriezi emoțiile nu poți să-ți manageriezi nici banii.“

Warren Buffet

Adresarea sistemului de sanatate Restructurea sistemului medical in special spitale. Restructurarea gandirii cadrelor medicale cum boala si cauzalitatea acesteia este privita.

Cursuri ,,Gindul care manifesta boala ‘’

,,Mens sana in corpore sano’’

 Thales

 Axiologie este stiinta care studiaza valorile umane.

Implementarea in fiecare structura  studiului de valori. Recunoasterea valorilor personale ne ajuta la recunoasterea , definirea potentialul nostru uman si ne ajuta in comunicarea eficienta a unui sistem de valori in valorile celuilat.

Cum acest sistem uman de valori ajuta la definirea valorii si menirii umane de la cea mai mica varsta si ne asista in imbratisarea noastra cu un scop si viziune bine definita.

Unde sa se implementeze acest sistem de valori ?

In educatie –gradinite , scoli ,licee, universitati, in companii, departamentul de resurse umane.

Educatia personalului unei companii este vitala pentru aceasta deoarece valoarea unei companii este definita de valoarea si substanta personalului din care este alcatuita si de specificitatea si claritatea celui care o conduce.

In ce consta acest sistem de valori ?

In 12 intrebari bine definite care asista  omul sa realizeze ce este important pentru el .

In momentul in care stim unde suntem, stim incotro sa mergem. Orice munca nu conteaza cat de nevaloroasa este, ea poate deveni o valoare atata timp cat ii vedem utilitatea in viata noastra , felul cum ne ajuta sa  traim existenta dorita .