Logo V6
viziunea si menirea (2)

Vision and global mission Hearts of Heartsinfinity logo black

What gave rise to Hearts of Hearts events and what does it represent?

In every single one of us, is a child whose heartfelt wish is more powerful than any arguments he’s being faced with. Then we usually grow up and we forget When we discover the voice and the vision of our insight to be stronger than any opinions from the outsides, we master our lives.

In fiecare dintre noi exista un copil a carui dorința este mai mare decat orice argumente rationale s-ar aduce. La varsta de numai șase ani am avut o viziune astronomică, încăpățânarea și totodată dorința si perseverenta să gasesc acea inteligenta universala în fiecare element care imi înconjoară existența și totodată în fiecare bătaie de inimă pe care o întâlnesc. Se spune ca tot ceea ceri cu o inima de copil vei primii daca si vei asculta. Evenimentul Hearts of Hearts este un program semnătură care s-a născut cu 10 ani în urmă, după ce am participat la evenimentul doctorului John Demartini,  Breaktrough Experience.

Prima dată când am participat la evenimentul Breaktrough Experience, la insistențele unei prietene, transformarea avută într-o după-amiază, în cadrul acestui eveniment care ține 24 de ore, a fost atât de profundă incât nu am dorit din acel moment decât să dau mai departe această prezență și experiență magnificientă la un număr cât mai mare de oameni.

Mi-am pus întrebarea What if?

Ce s-ar întâmpla dacă am atinge acea masă critică de gratitudine aflată și trăită în inima a câtor mai mulți dintre noi?

Ce s-ar întâmpla dacă limitația creată de propria noastră minte ar fi dizolvată iar mulțumirea și recunoștiința față de noi și față de oamenii care ne înconjoară ar fi prezentă într-o măsură tot mai mare a vieții trăite?

Ce s-ar întâmpla dacă am realiza că suntem cauza propriilor noastre destine pe care le putem duce în direcția dorită sau nedorită cu propriile noastre gânduri?

Ce s-ar întâmpla dacă am realiza că înainte să avem destinele noastre, a fost personalitatea noastră? Înainte de a fi personalitatea au fost faptele noastre, înainte de a fi faptele noastre au fost cuvintele noastre.

Ce s-ar întâmpla dacă am realiza că, cuvintele noastre au fost în primul rând gândurile noastre? Oare acele cuvinte pe care le auzim precum Mens sana in corpore sano ar avea un rol mai profund, am realiza că defapt bolile pe care le manifestăm în corpul fizic am putea să le demanifestăm odată ce realizăm că suntem cauza acestora? Oare nu am putea să evităm acele suferințe profunde în care să ne pierdem speranța, realizând că dacă suntem cauza care a creat-o suntem și efectul care urmează iar prin conștientizarea dualității umane și sintetizarea acestor observații să ne dobândim sănătatea și vitalitatea care aparent ne-au părăsit corpul fizic?

Am creat evenimentul Hearts of Hearts, „Unde imi este milionul? Încotro să o iau? Ce să fac cu viața mea?” tocmai cu scopul de a aduce însemnătate și viziune în viața a milioane de oameni care sunt în căutare, unii dintre ei aflându-se în situații disperate și de a facilita această știință, tehnologie care este considerată cea mai eficientă în transformarea minților și vieților oamenilor la nivel global, la suma de 10 % din salariul, pensia medii pe economie.

Mulțumesc tuturor celor care prin prezența lor au participat la viziunea și misiunea mea de viață deoarece nu este prezență prea mică sau prea mare prin care putem aduce o contributie in a atinge vietile si inimile altora. Consider că fiecare dintre noi are o misiune și o dorință de viață și doresc să particip la transformarea şi iluminarea câtor mai multora dintre noi.

Love and grace, A’ime Cristie

infinity logo black

De la gând la cuvânt şi faptă

În Talmud  se spune „Aveţi grijă la gândurile voastre pentru că gândurile voastre vor fi cuvintele voastre, aveţi grijă la cuvintele voastre pentru că vor deveni faptele voastre,  aveţi grijă la faptele voastre pentru că vor deveni personalitatea voastră şi aveţi grijă la personalitatea voastră, pentru că va fi destinaţia, destinul şi viaţa voastră”. Şi dacă… ( citeste mai mult )

Cum apar bolile?

Dacă ne uităm, cu ani în urmă nu au fost atât de multe varietăţi de boli. Ne-am pus întrebarea, oare de ce am ajuns să avem atâtea boli? Sunt aproximativ 15.000 de diagnostice. Am ajuns să ne întrebăm de ce apar aceste variaţii, care este cauza lor, care sunt factorii? ( citeste mai mult )

Interviu: A’ime Cristie despre evenimentele Hearts of Hearts

A’ime Cristie, specialistul în conştiinţa umană a acordat un interviu la televiziunea Arad despre modul în care se derulează un eveniment marca Hearts of Hears. A’ime Cristie a venit la interviu chiar în pauza cursului Master Your Life, de la Arad, la scurt timp după ce revenise din Africa de Sud. ( citeste mai mult )

Cum ne descoperim profesia?

Niciun om nu poate să îşi descopere profesia până nu se cunoaşte pe el. Până ce nu îşi cunoaşte valorile, emoţiile, volatilităţile nu are cum să se definească pe el în cea mai autentică formă posibilă pentru că va trăi cu frica pentru ca nu cumva să îşi piardă imaginea pe care şi-a construit-o atât de mult timp. ( citeste mai mult )

Ne naștem sau nu cu mintea echilibrată?

Se zice „Mens sana in corpore sano”. Însă pentru a ajunge să avem o minte sănătoasă într-un corp sănătos trebuie să avem o minte echilibrată unde să existe o armonie între parte pozitivă și cea negativă. ( citeste mai mult )

De ce consumăm droguri?

Consumul de droguri poate fi sinonim cu adicția de fericire, cu un mod de viața plină de nemulțumire, cu necunoașterea propriilor valori, cu dorința de a deveni un superstar după modelul celor pe care le vedem pe micile ecrane… ( citeste mai mult ) 

Cum se ajunge la sinucidere?

Oare când și unde am ajuns la capătul puterilor și numai doresc să continui și am acele gânduri că ar fi mai bine dacă nu aș mai fi pe această lume? ( citeste mai mult )

Cancerul şi apariţia lui

Mulţi ne întrebăm cum a apărut cancerul pentru că tot mai multă lume suferă de diferite forme de cancer. Cancerul a fost şi cu sute de ani înainte dar sub altă formă. Pornind de la premisa că boala este inadaptabilitatea la stres şi până cauza nu egalează efectul nicio terapie nu este completă. Ne întrebăm care este cauza apariţiei acestei boli atât de crunte? ( citeste mai mult )

De ce ne îmbolnăvim de inimă?

În România cei mai mulţi oameni sunt cardiaci, se îmbonăvesc de inimă. Asta se întâmplă pentru că ne închidem inima şi numai comunicăm iar atunci se creează o barieră şi o densitate. Unii dintre noi avem un blocaj pe o arteră şi ne întrebăm ce anume a creat acel blocaj? Este o durere profundă care la un moment dat a trebuit să-i spunem stop. ( citeste mai mult )

Cum apare dezinteresul?

Dezinteresul apare atunci când faci ceva pentru că trebuie şi nu pentru că tu iubeşti. Nu există om care să poată fi interesat de toate. Există valori unde ai recepţie şi acolo unde nu ai va exista o decepţie. De câte ori avem în echipă un om eficient vom avea şi unul ineficient care să compenseze. ( citeste mai mult )

Dacă tu nu știi eu știu

Cu cât un om are un mai mult nu ştiu are undeva mult ştiu pentru că una fără alta nu există. Puneţi pe o hărtie lucrurile pe care nu le ştiţi şi apoi pe cele pe care le ştiţi şi cu siguranţă veţi fi surprinşi.

Când ai doar nu ştiu este un altul care ştie… ( citeste mai mult )

Oare visăm fără ca să definim ce anume vrem şi să obţinem acele rezultate? Oare dacă nu punem nici o intenţie se va întâmpla asta?

Sunt nişte etape de ce oamenii nu îşi ating scopurile?

Nu este o singură cauză ci sunt mai multe. Iniţial trebuie să ai o intenţie. Şi mulţi dintre noi dacă am încercat de 10, de 20, de 30 de ori să obţinem un lucru să ne cumpărăm o maşină, o casă, dar nu am ajuns la acest rezultat spunem că pentru ce să mai vrem că numai are niciun sens… ( citeste mai mult )

Munca din iubire și nu din sacrificiu

Mi-a plăcut să lucrez pentru mine de obicei dar am fost pusă în situaţia în care a trebuit să fac echipă cu cineva într-o companie şi nu s-a potrivit, era prea multă subordonare din partea mea şi prea multe compromisuri făcute pentru alţii… ( citeste mai mult )

Raiul şi iadul sunt aici, pe pământ !

Când realizăm că raiul şi iadul sunt pe pământ şi le trăim zilnic, atunci, cât timp nu lucrăm ceea ce ne inspiră vom avea un iad, iar când facem ce iubim ce ne inspiră avem un rai şi o viaţă inspirată… ( citeste mai mult )

Intrebare

La sfârşitul vieţii mele, cum doresc eu să se aducă aminte de mine. Ce vreau să se spună  despre mine? Vreau să se spună că am fost un creator de modă strălucit, că am fost un sculptor, un pictor bun sau că am fost un om care a făcut tot posibilul ca să transforme viaţa multor oameni şi să manifeste acea divinitate în umanitate? ( citeste mai mult )

Invidia şi gelozia

Invidia și gelozia apar tocmai pentru că noi nu observăm că ceea ce au alţii avem şi noi dar sub o altă formă. Oamenii înzestraţi sunt acei oameni care au vrut să facă ceva nu doar pentru ei ci şi pentru ceilalţi. Atunci când vrei să faci şi pentru alţii înzestrarea ta creşte. Ce au aceşti oameni? ( citeste mai mult )

Partea pozitivă nu există fără partea negativă

Ne dorim de multe ori să vedem numai partea bună a lucrurilor şi să trecem cu vederea că la tot ce este bun există şi ceva rău. Atunci când uităm de rău şi anume de partea negativă, deşi ne simţim bine o perioadă de timp până la urmă partea negativă va reveni în atenţia noastră cu o putere mult mai mare decât ne putem imagina… ( citeste mai mult )

Gandul

De obicei noi ne gândim la ceva – că doresc să am mai mulţi bani la sfârşitul zilei, a săptămânii sau a anului dar dacă nu se întâmplă acest lucru spun că nu am noroc şi că am fost blestemat. Nu există  un om blestemat… ( citeste mai mult )