header-milion

Testimonial – înainte și după eveniment

„E o binecuvântare pentru mine că am întâlnit-o pe Cristie. Este cel mai eficient curs, seminar din sutele de cursuri, forme de schimbare la care am participat în toată existența mea.“
înainte de curs: suferință, durere sufletească, dezechilibru, griji, neliniști, neînțelegeri.
în timpul cursului: curioasă, fascinată, tristă, multă suferință, sentimente răscolite.
după curs: liberă, fericită, entuziasmată, un experiment inedit, eficient, încărcată sufletește de iubire, ușoară optimistă, încrezătoare, mulțumită de tot ce am, de tot ceea ce sunt și de tot ceea ce mă înconjoară, afecțiune, respect.

Rafila S. – Inspector Resurse Umane

A’ime Cristie

Specialist în conștiință umană – consultanță internațională de valorificare a menirii umane în gratitudinea
interdependenței unui serviciu uman față de celălalt
Australia – Johannesburgh – Europa – România

PREZINTA

Un eveniment excepțional care se desfășoară pe parcursul a două zile – 24 de ore –
în care vei trăi o deschidere sufletească, prin echilibrarea mentală care duce la definirea
valorii și menirii noastre, la întruparea sănătății

„Mens sana in corpore sano“

Aime Cristie este specialistul în conștiință umană care a contribuit la transformarea a zeci de mii de oameni aflați în toate structurile societății, în transcenderea  problemelor avute atât la nivel personal cât și profesional. A trăit 23 de ani în Australia, iar la ora actuală se află în România pentru a asista în transformarea conștiinței poporului român.
Călătorește extensiv atât în țară cât și peste hotare oferind consultații pentru persoane private cât și pentru corporații. Ea asistă în echilibrarea dinamicilor interumane și valorificarea potențialului uman, care duc la inspirație, trăirea adevărată a omului în contextul personal cât și în contextul societății. Aime Cristie este fondatorul fundației Hearts of Hearts, profesorul, oratorul inspirațional, autorul, filozoful, creatorul de modă și totodată femeia care și-a dedicat viața în tot mai mare măsură căutării și definirii valorii umane, a reîntregirii aspectului uman cu cel divin într-o bătaie de inimă.
Dorința ei de a împărtăși cunoașterea vastă pe care o are, rezultatul a sute de mii de dolari investiți în propriile studii, a nenumărate ore de studiu și cercetare, o fac să susțină cursuri de o valoare inestimabilă din punctul de vedere al sintezelor informațiilor prezentate la sume infime, cu scopul ca această înțelepciune aflată într-o minte echilibrată și o inimă deschisă să se regăsească în cât mai mulți oameni. Aime Cristie asistă oamenii în a-și găsi calea, echilibrul în viață și a înțelege cauzalitatea problemelor cu care ne confruntăm în familie, relații, serviciu, probleme financiare, de sănătate și multe altele. Experiența și ariile de expertiză o recomandă ca unul dintre cei mai buni consultanți, profesori și terapeuți din domeniul
dezvoltării umane.

 

Preț:                   250 Ron (pentru pensionari-149 RON)hand
Prețul acestor cursuri ajung la peste 1000 de euro. În cadrul fundației Hearts of Hearts, ele sunt rezervate la costurile de 10% din salariul mediu pe economie, respectiv 149 de lei și 79 lei pentru pensionari (costul include participarea în ambele zile).
Program:           Sâmbătă – Ziua 1: 9:00 – 23:00
Duminică – Ziua 2: 9:00 – 18:00
Oraș:                   București

 

Descrierea cursului

 

E greu de conceput că în decursul celor 24 de ore se pot discuta și aprofunda peste 100 de topici din planurile familial, social, vocațional, spiritual, financiar, fizic și mental, care sunt domeniile de manifestare ale identității umane. O multitudine de probleme își găsesc reconcilierea și soluționarea. Rezolvarea acestora este direct proporțională cu deschiderea sufletească a fiecăruia dintre noi și dorința noastră de a ne transcende limitațiile. Unicitatea cursului nu stă doar în costul accesibil ci și în felul în care se adreseaza oricărei persoane (indiferent de varsta, categorie sociala sau tipul de studii terminate) care are dorinta si deschiderea de a-si depasi propriile bariere de intelegere. Cursul este abordat interdisciplinar (matematica, fizica, metafizica, religie, etc.) si vine ca o sinteza a tuturor disciplinelor care
abordeaza intelegerea acestei lumi. Totul este o constructie uriasa cladita pe constructii mai mici, iar intelegerea tuturor pieselor care stau la baza constructiei iti va creste capacitatea de intelegere pentru a putea patrunde si pentru a putea rezolva problemele cu care te confrunti. Viziunea superioara vine tocmai ca urmare a acestei intelegeri integrate, transformata in cunoastere.
„Valoarea vietii noastre depinde de calitatea intrebarilor pe care le punem”. Dr. John Demartini
Prin definirea si specificitatea intrebarilor puse primim răspunsurile corespunzătoare, reconciliem, transcendem și soluționam aceste frământări, care de multe ori au fost prezente în viețile noastre de ani sau chiar zeci de ani de zile.

„Omul este centrul tuturor experientelor sale, el detine cheia transformarilor lui si mentine tiparele problemelor pe care le are.”
Aime Cristie
In acest curs invatam sa ne echilibram pe planurile enumerate mai sus aplicand o metoda consacrata care a adus rezultate in viata a milioane de oameni. Metoda Demartini este considerata cea mai avansata tehnologie de transformare a psihicului uman aflata in existenta la ora actuala, bazata pe matematica si fizica cuantica.
Nu cantitatea informatiilor dau solutionarea problemelor pe care le avem. Informatiile disparate, incongruente, falsele impresii pe care le avem despre existenta noastra ne creeaza blocaje mentale si sunt cauza dezechilibrului prezent in viata noastra. In cadrul acestui curs, informatiile sunt reconfigurate intr-o platforma care sustine existenta, expansioneaza viziunea si nicidecum stagneaza evolutia omului.
Aime Cristie te asista in compunerea si descompunerea puzzle-urilor vietii si te invata sa iti pui corect intrebarile pentru a putea gasi raspunsurile potrivite. Un alt element care tine de unicitatea cursului, este capacitatea extraordinara a profesorului de a sintetiza zecile de cursuri si miile de carti citite și studiate într-o viață. Sinteza acestor informatii iti ofera practic esenta cunoasterii unui om care nu doar s-a informat, dar a practicat si a trait zi de zi ceea ce preda. Maiestria cu care poate sa coreleze informatii din domenii aparent opuse deschide mintile oamenilor intr-o forma rar intalnita in salile de curs. Simbioza disciplinelor precum stiinta, religie, psihologie, medicina, fizica si altele creeaza o platforma in care informatiile pana atunci dispersate devin constructii simetrice asezate.
Metoda de lucru este unica si pe cat de simpla, pe atat de precisa, ajutandu-te sa identifici punctele si zonele care necesita intelegere si echilibrare. Ea vine ca urmare a construirii platformei de intelegere a proceselor guvernate de prezența și sincronicitățile legilor Universale.

 

Câteva din întrebările care își vor găsi răspunsul și rezolvarea:

– Conflicte prezente pe plan vocațional (profesional), familial, social, financiar, fizic, spiritual și mental.
– Probleme de comunicare prezente în relațiile interumane, de familie și cuplu.
– Rezolvarea conflictului dintre generații.
– Cum să-mi inspir copiii să se dezvolte armonios și aibă o existență împlinită?
– Probleme cu copii. De ce copilul are comportamentul pe care îl are? Cum pot să îl transform? Cum copiii manifestă problemele părinților și cum echilibrarea mentală a părinților transformă comportamentul acestora.
– De ce nu îmi găsesc un partener de viață stabil și care să mă accepte așa cum sunt și pentru ceea ce sunt?
– Cum pot avea o relație armonioasă cu un partener/soț/soție?
– Sexualitatea și intimitate.
– Definirea vocației profesionale pe care fiecare e născut să o aibe și traducerea ei în valoare financiară. Rezolvarea problemelor
financiare: În câte forme avem valoare financiară? Care este sursa neajunsurilor noastre financiare? Cum putem să ne depășim impasul financiar?
– Definiția valorilor personale (forma Dr. John Demartini – această formă stă la baza creșterii celor mai eficiente corporații din lume).
– Cum îmi pot descoperi vocația?
– Cum pot descoperi talentele pe care le am?
– Cum să-mi transpun visele în existență? Definirea, specificarea acestor vise și găsirea formelor de a le manifesta în realitate.
– Care sunt tehnicile de sabotare a succesului? Psihoanaliza eșecului.
– Cum pot să devin un doctor de suflete?
– Cum pot aduce și păstra abundență în viața și familia mea?
– Cum verific dacă business-ul meu este viabil?
– Metoda aplicată este cheia succesului oamenilor care au sănătate financiară.
– De ce nu reușesc să fac economii?
– Cum să fac ca vocea și viziunea mea interioară să fie mai importantă decât toate opiniile din afară?
– De ce nu am disciplină și ordine în viața mea? Există așa ceva ca un om complet dezordonat și indisciplinat?
– Definirea și specificarea factorilor care mă destabilizează și îmi provoacă o stare emotivă?
– Ce sunt emoțiile? Care este contribuția emoțiilor la metabolismul și nutriția pe care o avem?
– De ce am frică în fața camerelor de filmat sau în fața unei audiențe?
– Ce este frica, cauzalitatea fobiilor și anxietății. Care e cauzalitatea timidității și fragilității mele?
– De ce nu am încredere în oameni? Care sunt factorii pe baza cărora resping sau apropii oamenii din jurul meu?
– Transcederea depresiilor nervoase prin descoperirea, definirea și echilibrarea mentală a trăsăturilor care o creează.
– Care este tiparul gândirii care manifestă boala în corpul fizic.
– Probleme de sănătate care se ivesc din neonorarea adevăratei noastre identități, adevăratelor necesități.
– Definirea spiritualității omului, în egală măsură material și spiritual
– Transpunerea credinței religioase într-o trăire fizică.
– Definiția karmei.
– Discutarea diferitelor topici de interes: astrologie, divinație, zodiac, ce sunt îngerii și demonii.

 

Dr. John Demartini

Dr John Demartini este un om inspirat care a atins viata a zeci de milioane de oameni cu prezenta gratitudinii lui. Intelepciunea lui a atins acea sclipire divina in inima noastra acel mesaj pe care daca il traim cu adevarat se raspandeste pretutindeni ca si o flacara nestapanita a unui potential uman amplificat care va fi exprimat mai tarziu intr-un suflet galactic, un profesor universal: “Multumesc, Te iubesc”.
Dr John Demartini este specialist in comportamentul uman, best-selling autor, consultant de business care a lucrat cu CEO uri ai primelor 500 de companii care sunt considerate lideri globali, celebritati si personalitati sportive. A fost invitat la numeroase show-uri de televiziune si radio din toata lumea, inclusiv Larry King live, Good morning America si Wallstreet Live. A contribuit la reviste si ziare globale printre care se afla Oprah Magazine, FHM si Leadership Magazine si a fost prezent in numeroase documentare nationale si internationale. Fondator al institutului Demartini, un institut de cercetare privat cu facilitati educationale care are birouri in SUA si Africa de Sud, dr. Demartini calatoreste 360 de zile pe an si vorbeste in peste 56 de tari in lume. Munca lui consta in gasirea solutiilor practice la provocarile vietii,care au claritate si sunt strategii dovedite de a creste potentialul uman in aspectul personal si cel profesional.
Dr Demartini lucreaza cu oameni din toate sectoarele vietii si toate grupele de varsta inclusiv antreprenori, analisti financiari, psihologi, manageri, personalul de la resurse umane. Cunoasterea lui vasta asista acesti oameni sa dobandeasca o mai mare intelegere de sine a capacitatii lor de lucru, un sens profund de realizare si inspiratie in toate aspectele vietii lor. Stiinta Dr. Demartini a fost aplicata in urmatoarele corporatii care totodata sunt si clientii cu care el a consultat: The South
African Broadcasting Corporation (SABC), CNA, Balltron, Hyatt International, Corporate Vision, BBDO Net#Work Advertising Agency, Regenysis MBA Campus, South African Police Services (SAPS), South African Correctional Services, IBM, Southwestern Bell, Tenneco, AARCO, Shell Oil Company, Onoc Resource Inc, Arcis, Oppenheimer Funds, Merrill-Lynch, Assante Financial Corporation, Ameritime Investment Corporation, ARK Financial Group, Momentum Investment Group, Futurity Financial Group, Cunningham Financial Group, ANZ Bank, Enterprise Bank, McKenzie Corporation, Health and Fitness Magazine, Hearthstone Home Builders, Neways, Niecon, Maserati/Ferrari, Europcar, alaturi de altele.

„Nu conteaza ce ai facut sau nu ai facut, meriti sa fii iubit.“
– Dr John Demartini –

Unde se aplica aceasta stiinta exacta, matematica ratiunii, bazata pe fizica cuantica?

– In orice conflict privitor atat la viata personala, cat si cea impersonala care ne reprezinta zi de zi
– In familie, societate, locul de munca, transformand probleme atat la nivel economic national, cat si global.
– In scoli si orfelinate expediaza cresterea si valorizarea calitatilor cu care acest copil a fost inzestrat, directionand spre cultivarea
calitatilor in valoarea acestuia, dizolvand totodata si complexele de deficienta pe care acesta poate o aiba.
– La ora actuala aceasta stiinta este imbratisata de lideri de stat, educatia Africii de Sud, celebritati, deoarece ajuta in cresterea
exponentiala a unei companii si a potentialului uman prin dizolvarea conflictelor de observatie dintre membrii bordului de conducere,
cat si a celorlalte ierarhii structurale, adresand constant comunicarea efectiva a valorii interumane.

23

Cititi mesajele inspirate ale celor care au participat si si-au transformat existenta.
Descoperiti valoarea echilibrarii mentale in corpul fizic, cum acest proces transformativ va ajuta sa va redobanditi sanatatea

Mens sana in corpora sano

Incep prin a va spune ca in viata absolut nimic nu este intamplator si ca fiecare om pe care il cunoastem
apare in viata noastra cu un scop si in niciun caz din greseala. Acum aproximativ 6 luni eu pot spune cu mana pe inima ca am cunoscut un om cu adevarat deosebit care mi-a schimbat viata si modul de a gandi si a aborda situatiile in care ma aflu dar si persoanele din jurul meu.
Dar sa incep sa va spun povestea mea pe scurt. De aproximativ 7 ani m-am confruntat cu dureri foarte
mari,lipsa poftei de mancare si diferite stari psihice proaste.Nu pot spune ca am trait intr-o durere continua dar erau momente in care aveam crize de stomac inimaginabil de dureroase insotite de atacuri de panica si anxietate.Pe parcursul acestor 7 ani am vazut zeci de doctori, psihoterapeuti, terapeuti reiki, terapeuti specializati in terapia cranio-sacrala, bioenergoterapeuti, medici naturisti si homeopati. Practic am incercat tot ce se putea incerca pe piata europeana plecand din Germania,Austria si toate zonele Romaniei.Multi mi-au spus acelasi lucru “Domnisoara nu ai nimic,singura ta problema este somatizarea si problemele pe system neuro-vegetativ”.Altii mi-au spus ca am probleme cu fierea,rinichii,intestinele,ca am bacteria Helicobacter Pylori care poate provoca cancer,ca sunt alergica,ca am intoleranta la anumite alimente afirmatii confirmate in prealabil de analize si diferite investigatii.Ultima investigatie pe care am facut-o in perioada “marilor dureri” a fost la o clinica din Germania unde mi s-a spus ca am probleme cu ficatul,cu un rinichi si cu intestinele datorita Helicobacterului ridicat.In tot acest timp trebuie sa va mentionez ca aveam un apetit foarte scazut atat pentru mancare cat si pentru viata. Dupa cum va spuneam in iarna am intalnit acest om deosebit adica pe Cristie care a reusit printr-o singura sedinta de terapie sa ma faca sa vad sursa durerilor mele trupesti dar si sufletesti.A doua zi dupa prima mea sedinta de terapie am inceput sa mananc ORICE si in mai putin de 3 luni sa ma ingras de la 48 de kilograme la 53.
Asa ca atunci am realizat cat de important e sa iti privesti problemele in fata chiar daca este dureros si mai ales ca toti oamenii din jurul nostru sunt oglinda noastra. Nu vreau sa credeti ca totul s-a rezolvat miraculous si nu am mai avut nicio afectiune brusc.Nu,nici pe departe dar am reusit sa imi dau seama ca fiecare are o cauza psihica si sa realizez ca totul are o rezolvare daca vrei sa muncesti pentru tine.
Dupa prima sedinta de terapie am continuat sa merg la cursuri dar si la terapii de cate ori am avut ocazia si timpul necesar.Nu am fost o adepta a laudelor sau a activitatilor habotnice,din potriva dar nu va pot exprima in cuvinte cate lucruri s-au schimbat inauntrul meu dupa fiecare curs si dupa ffiecare terapie.Un lucru e cert dupa ultimele investigatii facute acum o saptamana rezultatele sunt urmatoarele:Helicobacter Pylori negativ(inexistent),ecografic rinichi perfecti si ficatul curat.Din punct de vedere psihic lipsa atacurilor de panica si foarte rare stari de anxietate.Relatiile mele cu oamenii s-au schimbat radical ca si relatia cu mine insami.Am inceput step by step sa am mai multa incredere in mine,sa ma bucur ca sunt femeie,sa ma respect si sa fac in asa fel sa fiu respectatata,sa petrec timp eu cu mine fara sa imi mai fie frica de singuratate si mai ales sa multumesc pentru viata pe care o am si sa nu mai fiu o victima a celorlalti sau a mea.

Multumesc Cristie Aime,te iubesc sit e apreciez pentru tot!
Multumesc Universului ca a facut sa ne intalnim!

Ioana P., 24 de ani, manager

Aflati cum un om de afaceri din Paris si-a transformat viata in cadrul celor 24 de ore de curs:

“I wanted from myself to do this testimonial : Cristie did not transform my life, she did much more than that so that there are few words to describe it fully. I have been working in personal development for more than 25 years, I have coached, trained, teached, led, managed thousands of people from different cultures and environments, and this is the greatest shift in my life so that this is not an experience, this is my soul that is now embobied in my life. Cristie made me, within this two days seminar, recognize,
embrace and live truly with my shadow, leading me to rest most of the time in presence with total gratitude of my life with tears in my eyes. I see a “tsunami” change in all the domains of my life, my children, my wife, my clients, my friends, my family, spirituality, physically… I live now completely what I’ve been touching little and dreaming about when I was young : contribute to the growth of humanity consciousness within the universal laws. My thanking does from my soul to her soul and to the whole humanity’s soul.”

François D., business man Paris, France

“Acest curs a fost mai mult decât mă asteptam. Multumesc si iti sunt recunoscătoare pentru ca existi”

R.M. – inginer

Cuvintele nu sunt suficiente si nici nu cred ca ar face dreptate lucrurilor care se intâmplă la aceste evenimente. Viețile oamenilor se schimbă pentru todeauna si nu doar viețile oamenilor ci si conștiința lor.

Roxana R. – Adminsitrator Firma

Dupa un șir lung de cursuri de dezvoltare persoanala a fost cea mai intensă expeirentă din viața mea care a făcut diferentă. Acest curs mi-a atins inima si mi-a adus linistea dupa multe căutari si pentru asta sunt profund recunoscatoare. Am primit cel mai simplu exercitiu pentru a deveni prezentă, cu o minte echilibrată și o inimă deschisă. Mulțumesc! Te Iubesc!

Alina T – asistent medical

Am participat de prima oara la cursul inima inimilor ținută de Cristi o doamnă minunată sufletească de la care am primit cadoul acesta să-mi pot reface viata mea . Toate exercițile rezolvate cu noi au avut o eficiența maxima .Cursul era amplu si adecvat. Cristi mi-a dat sfat si cale de rezolvare pentru a-mi găsi echilibrul in mine si să-mi pot ajuta familia mea, copii mei si alți oameni, prieteni ai mei.MULTUMESC ,TE IUBESC!

OLGA I.H. – INVATATOARE

De azi inainte Doamna Aime Cristie se va afla mereu in inima mea alături de ceilalți oameni dragi mie, care m-au ajutat sa mă construiesc ca om autentic.

ANA P- jurist

Salut, aici am trăit in 2 zile o experientă a sufletului meu. Doamna Cristie mi-a dat șansa să trăiesc o viața adevarată cu mine. Fiecare om are menirea in viată sa ofere informația mai departe la cateva persoane dragi lui. Impreuna reusim sa ajutăm poporul român, să trăiască de la inimă la inimă. Mulțumesc, te iubesc .

Cristian T-Manager

In primul rând vreau să spun că nu am văzut niciodata in aproape 30 de ani de existenta un om atât de dedicat cum este Cristie, pentru asta iți mulțumesc si te iubesc ! In urmă acestui curs am ințeles că eu nu sunt ceea ce am crezut eu despre mine si muncind sunt convinsă că am sa imi descopăr adevărata vocație in această lume. Este primul curs si abia astept sa particip si la urmatoarele.

Mirela C – Agent de vanzari

“Mulțumesc de ajutorul dat să mă eliberez de percepțiile dezechilibrate din trecut. Mulțumesc, te iubesc A’ime Cristie”

Rada M. – consilier

A fost o incursiune in trecut foarte dureroasă, dar in același timp si eliberatoare. Doamna Cristie ( sunteti chiar o doamna) vă mulțumesc din suflet (inimă) că m-ați asistat pentru concilierea cu spiritul mamei mele decedate.
Mulțumesc,Te iubesc !

K.Monica – pensionar boala

Toți oamenii ar avea nevoie de aceaste informații prețioase si de o consiliere cu aceasta metoda pentru a se gestiona singuri si a trăi de calitate, să ne iubim pe noi insine pentru toate calitățile noastre si a avea o viată implinită.

Simona N – contabil

Impresionant, emoționant, prea mult adevăr … MULTUMESC, m-am lăsat de medicamente inghițite cu pumnul si cu alcool. M-am trezit !

T.Claudia – Asistent Farmaceutic

“Fiecare intâlnire pentru mine este un izvor de informații, o oaza nesfârsita de bucurie si cu fiecare intâlnire consider că primesc tot mai mult si ințeleg mai clar lucrurile pe care pâna acum le vedeam diferit. Această metoda de echilibrare mi-a făcut lumină in minte, in suflet și in viată mea.”

Ariana I – psiholog

“Multumesc din suflet pentru toate lucrurile noi invățate, pentru tot ce am aflat despre mine, cursurile mi-au schimbat radical viața, sunt un alt om. Mulțumesc Hearts of Hearts.”

F.Liana

“Am siguranta si sentimental ca in sfarsit cineva ne va ajuta si ne va calauzi pe drumul vietii cu toata dragostea, seriozitatea si cu toata inima. In sfarsit am intalnit pe cineva care sa fie sincer si sa nu ne menajeze in greselile noastre.

Carmen M. – asociat

“In prima zi, in a 2-a parte am fost extreme de obosita si imi era foarte greu sa ma concentrez, am vrut sa plec si sa nu vin a 2-a zi. Cristie m-a pus la punct si m-a facut sa vad responsabilitatea pe care trebuie sa o am pentru viata copilului meu si a mea. Nu am plecat!!! A fost extraordinar, am inceput sa vad foarte multe moment, care recunosc ca sunt defapt viata pe care am avut-o.”

Gabriela D. – om de afaceri

Sa se organizeze evenimente de acest gen in mai multe institute, materie obligatorie in scoli, licee si facultati.

Antonio M. – cantaret

“Este o tehnica de terapie care are efect pe moment si te schimba pentru toata viata.”

Ionela C. – medic psihiatru

“Inveti sa te cunosti pe tine, sa fii sincer cu tine, sa-ti rezolvi toate problemele care te framenta si cu care te lupti de multi ani de zile.

Mariana R.

In all things i’ve learned that i’m very valuable to some of the people in the world. No one will never ever take anything that is mine from me because i’m the one that is owning myself. In life there is positivity and negativity, and they are not there to take us down but they are there to lift us up as people. I also learned that i’m rich to my family, my friends, my work place and in every part of my life. I learned that i don’t have to give up easily at something that i’m passionate about. Even though people can reject me i just have to push hard and hard until i get what i want in life. I have to look at myself before i can do anything. Thank you very much for the motivation you brought in my life. You helped me to realize that
i’m capable of doing anything i want in life.

Monageng Matsemela, teacher student South Africa

 Doresc sa cumpar DVD-ul

 Doresc sa fiu anuntat cand este in orasul meu urmatorul curs

 Doresc sa organizez acest curs in orasul meu

Numele si Prenumele(obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Oras

Mesaj