“Acest curs a fost mai mult decât mă așteptam. Mulțumesc și îți sunt recunoscătoare pentru că exiști.”

R.M. – inginer

Cuvintele nu sunt suficiente și nici nu cred că ar face dreptate lucrurilor care se întâmplă la aceste evenimente. Viețile oamenilor se schimbă pentru todeauna și nu doar viețile oamenilor ci si conștiința lor.

Roxana R. – Adminsitrator Firma

”După un șir lung de cursuri de dezvoltare persoanală a fost cea mai intensă experiență din viața mea, care a făcut diferența. Acest curs mi-a atins inima și mi-a adus liniștea după multe căutari și pentru asta sunt profund recunoscătoare. Am primit cel mai simplu exercițiu pentru a deveni prezentă, cu o minte echilibrată și o inimă deschisă. Mulțumesc! Te Iubesc!”

Alina T – asistent medical

Am participat de prima oară la cursul inima inimilor ținută de Cristi o doamnă minunată sufletească de la care am primit cadoul acesta să-mi pot reface viata mea. Toate exercițiile rezolvate cu noi au avut o eficiență maximă. Cursul este amplu si adecvat. Cristi mi-a dat sfat si cale de rezolvare pentru a-mi găsi echilibrul în mine si să-mi pot ajuta familia mea, copii mei si alți oameni, prieteni ai mei.MULTUMESC, TE IUBESC!

OLGA I.H. – INVATATOARE

De azi înainte Doamna Aime Cristie se va afla mereu în inima mea alături de ceilalți oameni dragi mie, care m-au ajutat să mă construiesc ca om autentic.

ANA P- jurist

Salut, aici am trăit in 2 zile o experientă a sufletului meu. Doamna Cristie mi-a dat șansa să trăiesc o viața adevarată cu mine. Fiecare om are menirea in viată sa ofere informația mai departe la cateva persoane dragi lui. Împreună reusim sa ajutăm poporul român, să trăiască de la inimă la inimă. Mulțumesc, te iubesc .

Cristian T-Manager

În primul rând vreau să spun că nu am văzut niciodată în aproape 30 de ani de existență un om atât de dedicat cum este Cristie, pentru asta iți mulțumesc și te iubesc! În urma acestui curs am ințeles că eu nu sunt ceea ce am crezut eu despre mine și muncind sunt convinsă că am să îmi descopăr adevărata vocație în această lume. Este primul curs și abia aștept să particip și la următoarele.

Mirela C – Agent de vanzari

“Mulțumesc de ajutorul dat să mă eliberez de percepțiile dezechilibrate din trecut. Mulțumesc, te iubesc A’ime Cristie”

Rada M. – consilier

A fost o incursiune în trecut foarte dureroasă, dar în același timp și eliberatoare. Doamna Cristie (sunteți chiar o doamnă) vă mulțumesc din suflet (inimă) că m-ați asistat pentru concilierea cu spiritul mamei mele decedate.
Mulțumesc,Te iubesc !

K.Monica – pensionar boala

Toți oamenii ar avea nevoie de aceste informații prețioase și de o consiliere cu această metodă pentru a se gestiona singuri și a trăi de calitate, să ne iubim pe noi înșine pentru toate calitățile noastre si a avea o viată implinită.

Simona N – contabil

Impresionant, emoționant, prea mult adevăr … MULTUMESC, m-am lăsat de medicamente înghițite cu pumnul si cu alcool. M-am trezit !

T.Claudia – Asistent Farmaceutic

“Fiecare intâlnire pentru mine este un izvor de informații, o oază nesfârsită de bucurie și cu fiecare întâlnire consider că primesc tot mai mult și ințeleg mai clar lucrurile pe care pâna acum le vedeam diferit. Această metodă de echilibrare mi-a făcut lumină în minte, în suflet și în viața mea.”

Ariana I – psiholog

“Multumesc din suflet pentru toate lucrurile noi învățate, pentru tot ce am aflat despre mine, cursurile mi-au schimbat radical viața, sunt un alt om. Mulțumesc Hearts of Hearts.”

F.Liana

“Am siguranța și sentimental că în sfârșit cineva ne va ajuta și ne va călăuzi pe drumul vieții cu toată dragostea, seriozitatea și cu toată inima. În sfârșit am întâlnit pe cineva care să fie sincer și să nu ne menajeze în greșelile noastre”.

Carmen M. – asociat

“În prima zi, în a doua parte am fost extrem de obosită și îmi era foarte greu să mă concentrez, am vrut să plec și să nu vin a doua zi. Cristie m-a pus la punct și m-a făcut să văd responsabilitatea pe care trebuie să o am pentru viața copilului meu și a mea. Nu am plecat!!! A fost extraordinar, am început să văd foarte multe momente, care recunosc că sunt defapt viața pe care am avut-o.”

Gabriela D. – om de afaceri

”Să se organizeze evenimente de acest gen în mai multe institute, să fie materie obligatorie în școli, licee și facultăți.”

Antonio M. – cantaret

“Este o tehnică de terapie care are efect pe moment și te schimbă pentru toată viața.”

Ionela C. – medic psihiatru

“Înveți să te cunoști pe tine, să fii sincer cu tine, să-ți rezolvi toate problemele care te frământă si cu care te lupți de mulți ani de zile.”

Mariana R.

”In all things i’ve learned that i’m very valuable to some of the people in the world. No one will never ever take anything that is mine from me because i’m the one that is owning myself. In life there is positivity and negativity, and they are not there to take us down but they are there to lift us up as people. I also learned that i’m rich to my family, my friends, my work place and in every part of my life. I learned that i don’t have to give up easily at something that i’m passionate about. Even though people can reject me i just have to push hard and hard until i get what i want in life. I have to look at myself before i can do anything. Thank you very much for the motivation you brought in my life. You helped me to realize that
i’m capable of doing anything i want in life”.

Monageng Matsemela, teacher student South Africa