Ce este evenimentul Hearts of Hearts?

Evenimentul Hearts of Hearts este un program semnătură care s-a născut cu 10 ani în urmă, după ce am participat la evenimentul doctorului John Demartini,  Breaktrough Experience, dar, înainte de acest eveniment a existat dorința unei fetițe de numai șase ani care a avuit o viziune astronomică, încăpățânarea și totodată dorința să-l găsească pe Dumnezeu în fiecare element care îi înconjoară existența și totodată în fiecare bătaie de inimă pe care o întâlnește.

Prima dată când am participat la evenimentul Breaktrough Experience, la insistențele unei prietene, transformarea avută într-o după-amiază, în cadrul acestui eveniment care ține 24 de ore, a fost atât de profundă încât nu am dorit din acel moment decât să dau mai departe această prezență și experiență magnificientă la un număr cât mai mare de oameni.

Mi-am pus întrebarea What if?

Ce s-ar întâmpla dacă am atinge acea masă critică de gratitudine aflată și trăită în inima a câtor mai mulți dintre noi?

Ce s-ar întâmpla dacă limitația creată de propria noastră minte ar fi dizolvată iar mulțumirea și recunoștiința față de noi și față de oamenii care ne înconjoară ar fi prezentă într-o măsură tot mai mare a vieții trăite?

Ce s-ar întâmpla dacă am realiza că suntem cauza propriilor noastre destine pe care le putem duce în direcția dorită sau nedorită cu propriile noastre gânduri?

Ce s-ar întâmpla dacă am realiza că înainte să avem destinele noastre, a fost personalitatea noastră? Înainte de a fi personalitatea au fost faptele noastre, înainte de a fi faptele noastre au fost cuvintele noastre.

Ce s-ar întâmpla dacă am realiza că, cuvintele noastre au fost în primul rând gândurile noastre? Oare acele cuvinte pe care le auzim precum Mens sana in corpore sano ar avea un rol mai profund, am realiza că defapt bolile pe care le manifestăm în corpul fizic am putea să le demanifestăm odată ce realizăm că suntem cauza acestora? Oare nu am putea să evităm acele suferințe profunde în care să ne pierdem speranța, realizând că dacă suntem cauza care a creat-o suntem și efectul care urmează iar prin conștientizarea dualității umane și sintetizarea acestor observații să ne dobândim sănătatea și vitalitatea care aparent ne-au părăsit corpul fizic?

Am creat evenimentul Hearts of Hearts, „Unde imi este milionul? Încotro să o iau? Ce să fac cu viața mea?” tocmai cu scopul de a aduce însemnătate și viziune în viața a milioane de oameni care sunt în căutare, unii dintre ei aflându-se în situații disperate și de a facilita această știință, tehnologie care este considerată cea mai eficientă în transformarea minților și vieților oamenilor la nivel global, la suma de 10 % din salariul, pensia medii pe economie.

Mulțumesc tuturor celor care prin prezența lor au participat la viziunea și misiunea mea de viață deoarece nu este prezență prea mică sau prea mare .  Consider că fiecare dintre noi are o misiune și o dorință de viață și doresc să particip la transformarea şi iluminarea câtor mai multora dintre noi.

 Doresc sa cumpar DVD-ul

 Doresc sa fiu anuntat cand este in orasul meu urmatorul curs

 Doresc sa organizez acest curs in orasul meu

Numele si Prenumele(obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Oras

Mesaj