Video

” Simt că mi s-a luat o piatră de pe suflet. Am mai multă claritate în gândire. Am o viziune. Mi-am îmbunătățit relatia cu soțul și am conștientizat că mai am de muncit pentru a reduce spațiul dintre noi. Am încredere că-mi pot depăși limitele și pot realiza ce-mi propun.”Carmen M. – asistenta medicală

Master Your Life – Fii Stăpânul vieții tale

Master your Life este cursul care are capacitatea de a ilumina psihicul uman în toată măreția de care este capabil dar care, până acum, nu a avut congruenţa și claritatea să o exprime.  Este cursul care transformă problema fiecăruia într-un rezultat și mai ales, într-o rezolvare. Cursul Master your Life este un eveniment select, care se susține pentru maximum 12 persoane. În cadrul acestui eveniment fiecare participant are procesul său personal de conștientizare și transformare.

Unicitatea cursului Master Your Life

Master Your Life este un eveniment unic în România susținut de specialistul în conștiința umană, Aime Cristie, cea care a asistat și rezolvat problemele a zeci de mii de oameni din întreaga lume. Unicitatea cursului constă în faptul că, în România, prețul acestui curs este de 600 de RON în timp ce în alte țări costă 600 de dolari! Este vorba despre un eveniment select, desfășurat cu un număr mic de cursanți, maximum 12, tocmai pentru a putea rezolva problemele fiecăruia în parte.

Oamenii care doresc să fie prezenți la Master Your Life, pentru a afla cum pot fi ei înșiși stăpâni pe viața și destinul lor, trebuie să știe că pe parcursul acestuia beneficiază de 14 ore de consultanță și mai mult decât atât, au acces la observațiile, explicațiile și experiențele tuturor celor 12 participanți. Cu siguranță observațiile și explicațiile unuia vor îmbogăți observațiile și explicațiile celorlalți, construind astfel, platforme de înțelegere în toate aspectele vieții, indiferent că vorbim de relații, familie, afaceri, sănătate sau bani.

 

Ce faci la curs

Cursul Master Your Life se desfășoară pe o perioadă de 14 ore, în care fiecare participant este ajutat să vadă unde are o problemă și mai ales, să o rezolve.

Este un curs intens unde, cei care participă învață să definească elementele cheie ale expresiei lor și totodată să își pună în ordine puzzle-ul vieții.

În timpul cursului, participantul va obține o secvență de idei ordonate care îi va servi precum o hartă personală în a atinge acea existență împlinită pe care cu toții ne-o dorim.

Transcenzi convingerea că totul este important și prioritar. Fiecare dintre noi învațăm, în cel mai simplu mod și cel mai scurt timp că suntem deja liderul vieții noastre și maestrul destinului nostru dar nu am fost conștienți de puterea și de potențialul pe care îl avem din pricina cauzalităților nedescoperite a problemelor care ne-au construit viața de până atunci.

 

De ce să participăm la Master Your life?

Nu cred că vreunul dintre noi ne trezim dimineața cu dorința de a fi mai puțin.

  • Nu cred că dorim să fim văzuți de noi și de societate pentru o bucățică din ceea ce suntem.
  • Nu cred că dorim să știm lucruri care sună frumos dar nu au funcționat nici pentru omul/oamenii care ni le-au povestit.
  • Nu cred că doresc să îmi petrec viața sperând la rezultate nemaipomenite și să mor cu acea speranță.
  • Nu cred că doresc să tratez în continuare efectele problemelor pe care le am și să uit că am o șansă și anume, să realizez că sunt cauzalitatea acelor efecte.
  • Nu cred că doresc să fiu nerecunoscator vizavi de talentul meu de viață și să trăiesc admirând alți oameni pentru ceea ce sunt ei, dar nu sunt eu.
  •       Nu cred că doresc să mă trezesc mai incongruent decât m-am culcat ,adică cu o mai mare confuzie între ceea ce sunt cu adevărat și ceea ce îmi inaginez că sunt, sau ar trebui să fiu.

 

Ce înțelegi la curs?

Suntem cauza problemelor pe care le avem, la noi este și cauza și rezolvarea.

Omul a avut dintotdeauna talentul de a complica lucrurile. Pentru a ne rezolva problemele trebuie să vedem prin ce am trecut și ce ne-a făcut să devenim omul de astăzi.

În acest curs devenim conştienți de topologia minții noastre și de puzzell-ul vieții noastre începând cu cele mai fragede momente ale copilăriei, unele dintre ele fiind mult prea dureroase ca să ne dorim să ni le mai amintim.

Realizăm că este o diferență între idealul și realul calității vieții noastre, realul de obicei nu corespunde cu acel ideal spre care tindem. Avem tendința să ne abandonăm visele din cauză că pierderile acumulate în psihicul nostru sunt așa de mari încât nu vedem un sens să mai încercăm „imposibilul“ și anume de a mai tinde spre o realizare, viața noastră devenind, încet și sigur, acea pierdere imensă cu care ne identificăm.

Descoperind observația, suma acelor cauzalități cu care și prin care s-a creat această identificare de pierdere a calității de viață este precum a descoperi acel medicament care odată ce este luat poate să tămăduiască acele răni profunde. Având în vedere că această problemă a fost creată în timp, conștiința noastră are nevoie să fie investită  în egală măsură în cuantificarea încărcăturii de observație și echilibrarea ei în ambele aspecte: pozitiv și negativ, pentru a dizolva cauzalitatea și a tămădui durerea.

 

Metoda de lucru Master Your Life

Master Your Life este un curs unic în țara noastră care se desfășoară pe perioada a 14 ore cu maximum 12 oameni în sala de curs. Aime Cristie lucrează cu fiecare cursant în parte în sesiuni de câte 50 de minute. Situaţia actuală în care ne aflăm este creată de un script: până înainte să venim la curs noi am adresat efectul şi nicidecum cauza problemei care ne confruntă. Avem o impresie falsă despre ceea ce ne-a adus în situaţia actuală. Se face o transgresie a acelui efect până se ajunge la cauzalitatea primară. Odată cu schimbarea percepţiei, a centrului de greutate care structurează cauzalitatea primară prin corelarea observaţiilor precedente într-o simetrie perfectă, omul transcende sfera de evoluţie iniţială şi depăşeşte ciclul vicios, precum îl numim, de a fi într-o constantă evoluţie şi revoluţie în jurul aceleiaşi probleme. Deoarece nu ne mai simţim agăţaţi în dinamica precedentă care a consumat din potenţialul de viaţă şi de energie, corpul se însănătoşeşte ceea ce înseamnă redobândirea sănătăţii pe toate planurile în care ne desfăşurăm existenţa.

 

Cui îi este recomandat Master Your Life?

Tuturor oamenilor care doresc să fie lideri și vizionari ai vieții lor, care doresc să aibă un cuvânt de spus în viața lor, precum și a acelora, tuturor dintre noi, care avem un cumul de probleme de viață nerezolvate, nerezolvarea acestora ajungând să devină un impediment în trăirea cea mai inspirată a potențialului nostru.

Este recomandat oamenilor care au avut pierderi imense și nu au avut capacitatea să egaleze pierderea din psihicul lor cu câștigul. Deoarece nu este o pierdere fără câștig, până când omul nu este conștient de forma în care are acest câștig, va tinde spre un mai mare câștig ca să compenseze pentru pierderea inițială.

Din cauză că platforma mentală care îi structurează următorul plan de afaceri este în deficit, înregistrând și cuantificând doar pierderile, planul pe care acesta își stabilește noua afacere sau relație, aduce în timp la o mai mare pierdere deoarece sunt contabilizate și amplificate pierderile precedente care nu au fost rezolvate.

 

Este o limită de vârstă la acest curs?

Limita de vârstă la acest curs este de 9 ani dar, deoarece nivelul de conștientizare a unui om nu neapărat stă în anii pe care acesta îi are, la cererea părinților, se poate face o evaluare pentru a afla dacă copilul are gradul de dezvoltare necesar de a participa la acest curs.

 

De ce este acest curs diferit

Se spune despre cursul Master Your Life că este unul cu totul și cu totul diferit de ceea ce s-a făcut până acum în România, că este unic. Poate vă întrebați ce îl face pe acesta să fie diferit, să fie special? Tot Aime Cristie vine cu explicația:  ”Pentru situația actuală în care ne aflăm există un script: de obicei adresăm efectele și nicidecum cauzalitatea problemei cu care ne confruntăm. Până când cauza nu egalează efectul nici o terapie nu este completă” dr. John Demartini.  Până când, matematic, cantitatea de observație a psihicului nostru pozitivă nu egalează pe cea negativă, continuăm să ne exercităm prezența în drama și mentalitatea de victimă inițială.

Acest curs este o transgresie a acelui efect până se ajunge la cauzalitatea primară – adică se face o regresie în timp, parcurgând cele mai importante și totodată încărcate momente ale vieții noastre. Procedura de lucru are la bază științele universale – matematică, fizică, care alcătuiesc atât psihicul uman cât și celelalte elemente în care acesta își desfășoară existența.”

Tiparele de gândire ale unui om nu vor putea fi rezolvate și perfect aliniate până când nu vor fi decompensate centrele de greutate ale poveștilor aflate în mintea fiecăruia dintre noi și ale componentelor cheie din care acestea sunt alcătuite.

Izolarea componentelor cheie, decompensarea lor, aduc manifestarea simultană a sănătății mentale și restructurarea tiparului de gândire, acesta având o evaluare echilibrată asupra  elementelor și evenimentelor care ne-au alcătuit viața de până atunci. Deci, cu alte cuvinte, ceea ce înainte era perceput rău, un coșmar, acum este transformat într-o binecuvântare.

 

Cu ce rămâi de la curs

Care sunt repercursiunile Master Your Life în viitorul nostru?

Soluțiile care provin dintr-o evaluare superficială sau dintr-un monopol de gândire, să zicem doar cel pozitiv, ignorând partea negativă a situației, sunt pansamente temporare și nicidecum soluții definitive, impactul lor fiind resimțit doar pe termen scurt.

Uneori ni se pare că am rezolvat o problemă și răsuflăm ușurați însă a doua zi constatăm că ne-a apărut o altă problemă și practic o luăm de la capăt. Nu vrem oare să găsim rezolvare la oricare problemă într-un mod mult mai simplu, să găsim acea tehnică pe care putem să o reproducem dând soluții de rezolvare oricărei situații?

Orice problemă odată definită și transformată devine potențialitate, vitalitate în viziunea noastră de viitor, viața noastră devenind mai clară, în trăirea revelației că lucrurile se întâmplă pentru noi și cu noi.

 

Claritatea și viziunea de viitor cu care rămânem este direct proporțională cu prezența, dorința și responsabilizarea noastră. Găsirea soluțiilor viabile de a transcende limitațiile precedente ne face să ne punem acele întrebări de calitate și anume:

Care este adevărata noastră valoare?

Cum să ne deschidem drumuri noi?

Unde avem resurse pe care nu le-am folosit?

În ce formă sunt aceste resurse?

Care sunt contactele sociale pe care le avem și le-am ignorat nerealizând că ele sunt de fapt o valoare financiară?

Care sunt valorile mele? Am oare valoare financiară din moment ce contul meu este gol?

Oare de ce sunt singur din moment ce aparent prin afirmațiile mele doresc acea relație, căsătorie?

Oare cum cerințele mele nu se împlinesc?

 

Doar prin conștientizare, responsabilizare și acele întrebări de calitate ajungem să realizăm de fapt cine suntem și nu cine trebuie să fim.

UN OM CARE ȘTIE UNDE ESTE, CE VALOARE ARE, CARE ÎI SUNT RESURSELE, ARE CAPACITATEA SĂ ÎȘI MANIFESTE DESTINUL ÎN REALITATE. ESTE ACEL MAESTRU ȘI DIRIJOR AL VIEȚII SALE CARE CONLUCREAZĂ PRIN ESENȚA ȘI POTENȚIALUL SĂU DIVIN SPRE MANIFESTAREA TOT MAI PROEMINENTĂ A DORINȚELOR LUI ÎN REALITATE.

Aflați mai jos mărturia unei doamne care a realizat că adevărata iubire înseamnă îmbrățișarea ei pentru tot ceea ce este, atât partea pozitivă cât și cea negativă, iar negația identității sale a dus la suferința precedentă în care a trăit până când a ajuns la acest curs: ‘’Structura și abordarea cursului mi s-au părut extraordinare și consider că m-a ajutat foarte mult faptul că am ales să particip. Am învățat că POT și că VREAU să fiu fericită fără a renunța la jumătate din mine. Știu că POT să mă descurc singură în orice situație. Sunt conștientă că drumul este lung și am foarte mult de lucrat însă vreau ca în fiecare zi înainte de culcare să fiu mulțumită de ce am făcut fără să trăiesc cu “What if ?“.

Pentru mai multe mărturii, testimoniale, ale participanților la cursul Master Your Life, puteți citi secțiunea de testimoniale, una dintre cele mai importante și apreciate secțiuni ale site-ului nostru.

 

Ce spun cursanții de la Master Your Life?

Cei mai mulți cursanți ai Master Your Life au venit oarecum neîncrezători în promisiunea că în doar câteva ore își pot descoperi cauzalitatea problemelor cât și rezolvarea lor. Surpriza a fost și mai mare când după 14 ore de curs împărțite pe sesiuni individuale de câte 50 de minute, participanții s-au trezit cu lacrimi în ochi de mulțumire și recunoștință pentru reuşita lor în transformarea obstacolelor precedente în bucurie şi trăire de viaţă cât şi pentru profesorul lor, Aime Cristie care, prin înţelepciune, dragoste şi prezenţă le-a călăuzit paşii.

Multe dintre conştientizările şi transformările avute, nu ne-am dat seama cât de profunde au fost decât după trecerea câtorva zile şi apoi ne-am dat seama că nu au avut un impact doar în viaţa noastră ci şi în viaţa oamenilor cu care ne înconjurăm şi în prezenţa cărora ne petrecem existenţa. Odată ce mintea a lăsat din îndreptăţirea ei, noi oportunităţi ne preiau existenţa, ceea ce iniţial era imposibil acum a devenit posibil.

Spuneam într-un articol precedent că nu există limită de vârstă pentru a participa la cursul “Master Your Life, be one with your destiny”. Dovadă stă mărturia unui elev, Rolf: „Părerea mea este că acest curs are un efect inimaginabil asupra oamenilor. Pentru mine, acest curs a fost o experiență uimitoare prin care am descoperit că am niște probleme emoționale cu unii mem­brii de familie pe care până acum nu le-am observat niciodată. Dar după aceste cursuri am învățat să spun «Thank you, I love you!» până și persoanelor cu care aveam probleme mari.“

Este posibil oare, ca în 15 ore să nu simţim cum trece timpul? Şi să ai acea revelaţie „că am fost orb şi acum pot să văd?” – Adrian S., de profesie videograf spune la finalul cursului Master your Life: „Am fost orb şi acuma pot să văd! Asta simt după o experienţă de 15 ore petrecute în această încăpere, care nici nu mi-am dat seama cum au trecut. Dragostea şi dăruirea lui Aime Cristie este incredibilă şi am convingerea că poate transforma orice om. Eu m-am transformat pentru că plec alt om decât am venit şi nu pot spune acum decât că mi-e sete de mai mult! Mulţumesc Cristie!”

Este oare posibil, să realizezi că eşti cauza propriilor tale probleme, că suntem propriul nostru sabotor, şi că schimbarea noastră îi schimbă şi pe cei din jurul nostru? Veronica, de profesie antreprenor, a realizat acest lucru: „Am înţeles o parte din ce e în mine şi cum aceasta îi mişcă pe ceilalţi. Am înţeles că mă sabotez singură şi că sunt un copil mare. Am înţeles că tânjesc după afecţiune şi că dacă eu mă schimb pe mine, se schimbă şi cei din jurul meu. Thank you, I love you!”

E posibil oare, să îţi dai seama că de fapt mă pot regăsi în toate experienţele şi revelaţiile oamenilor care mă înconjoară? Să realizez că cunoaşterea proprie şi cunoaşterea universală sunt în noi şi că avem capacitatea şi dorinţa de a o accesa şi de a o folosi spre prea plinul nostru? Să fie ca acel dulce înainte de masă care să ne deschidă apetitul pentru mai mult? Ramona C., economist ne spune: „E prima dată când particip şi mi-a deschis apetitul.  E ca dulcele înainte de masă. Multă informaţie, aha-uri şi wow-uri! M-am regăsit în poveştile colegilor mei. Am experimentat trăiri diverse, emoţii şi m-a pus pe gânduri; mai precis, am decis să trec la treabă!”

E posibil oare, ca doar prin confruntare să ne descoperim adevăratul nostru potenţial şi să mulţumim acesteia deoarece e unica posibilitate să ajungi acel om inspirat care să transforme viaţa multora? Florin C., inginer ne împărtăşeşte experienţa lui: „Seminarul a fost o confruntare care simt că mi-a schimbat viaţa. Mulţumesc pentru dedicare şi sacrificiu, mă simt inspirat.”

Este posibil oare, ca prin conştientizarea aroganţei şi agresivităţii mele care nu este văzută doar de mine ci şi de alţi participanţi la curs, să ajung să realizez că tot ce am condamnat am devenit şi că îmbrăţişând faţa mea dispreţuită să ajung acel om liber care mi-am dorit să fiu şi să iau acea povară grea, jos de pe suflet? Andreea V., profesează în domeniul financiar: ”Arogantă şi agresivă, aşa am fost descrisă de către toţi participanţii la curs, la Master your Life. Am lucrat la cele două calităţi pe care le am, dar le şi dispreţuiesc la tatăl meu şi mulţumită lui Cristie am reuşit să le echilibrez şi mă simt uşurată, liberă, ca şi cum  numai port o povară în suflet.”

 

E posibil să am parte de acel adevăr la care visăm dar pe care nu îl putem defini? Să realizez că sunt parte şi totodată întreg din această magnificenţă pe care o numim viață şi să realizez că experienţa magiei stă în cunoaşterea acestui adevăr unic: „Mulţumesc. Te iubesc!”?, Mihai G., de profesie consultant, spune: „Direct la suflet, înţelegere, profunzime, adevăr. Greu la început, dar atât de adevărat la final. Magic!”

Mai multe mărturii ale oamenilor, din România dar și din alte părți ale lumii, care au participat la cursul Master Your Life le puteți citi la secțiunea Testimoniale. Vă mulțumim. Apreciem pe toți acei oameni care prin prezența și dedicația lor și-au transformat viețile și totodată au dat permisiunea ca testimonialele lor să fie folosite la transformarea conștiinței a milioane de oameni.

 

 Doresc sa cumpar DVD-ul

 Doresc sa fiu anuntat cand este in orasul meu urmatorul curs

 Doresc sa organizez acest curs in orasul meu

Numele si Prenumele(obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Oras

Mesaj