”Iubirea este unicul lucru care există, orice altceva este o iluzie”, dr John Demartini

Human Behavior Specialist, Educator, Business Consultant and Internationally Published AuthorPentru ultimii zece ani, sunt studenta dr.-ului John Demartini. În primul meu eveniment la care am participat, Breaktrough Experience, la insistențele multiple ale unei prietene, transformarea pe care am trăit-o într-o după-masă, al acestui eveniment de 24 de ore, a fost atât de profundă încât din acel moment dorința inimii mele a fost să pot să dau mai departe acea experință profundă și totodată atât de magnificentă la un număr cât mai mare de oameni.După câte știți cea mai mare confruntare pe care o avem vreodată este cu noi înșine. După mai mult de 40 de Breaktrough Experience, 10 programe de training și vreo 15 seminarii Empireance și multe alte evenimente la care am participat, tot ce pot cere este a avea mai mult din aceași prezență și esență, lumina și inspirația sufletului meu pe care le-am descoperit în prezența unei minți echilibrate și a unei inimi deschise.Doresc să fiu profesorul inspirat care prin înțelepciunea cunoașterii mele să vă asist în transcenderea limitațiilor, a fricilor și a neputințelor cu care vă confruntați în cadrul acestui eveniment inspirat de 24 de ore care reprezintă sinteza înțelepciunii descoperită în nenumărate învățături care transcend spațiul și timpul și sunt materialul constitutiv al vieții noastre. 

 

Dr John Demartini este un om inspirat care a atins viața a milioane de oameni prin prezența de gratitudine pe care o are. Înțelepciunea lui ne-a atins nu numai inima dar ne-a asistat să conștientizăm acea sclipire divină care stă în sufletele noastre. În fiecare dintre noi există un mesaj: când noi și mesajul care suntem ne aflăm în același spațiu, trăim profunzimea existenței noastre,  devenind astfel acțiunea inspirată a fiecărui moment, prezența noastră de spirit constituind flacăra unui potențial magnificent exprimată într-un suflet galactic, prezența manifestată a unui profesor inspirat.

Dr John Demartini este un om inspirat care a atins viața a milioane de oameni prin prezența de gratitudine pe care o are. Înțelepciunea lui ne-a atins nu numai inima dar ne-a asistat să conștientizăm acea sclipire divină care stă în sufletele noastre. În fiecare dintre noi există un mesaj: când noi și mesajul care suntem ne aflăm în același spațiu, trăim profunzimea existenței noastre,  devenind astfel acțiunea inspirată a fiecărui moment, prezența noastră de spirit constituind flacăra unui potențial magnificent exprimată într-un suflet galactic, prezența manifestată a unui profesor inspirat.

Thank you, I love you!

 

Cine este dr. John Demartini ?

Este un profesor, specialist în comportamentul uman cu recunoaștere globală, un cercetător, autor, un educator care a developat o serie de soluții și procedee care se aplică în multiple  structuri, sectoare și grupe de vârstă care constituie infrastructurile care construiesc și pe care se bazează economia globală.

 

Institutul Demartini

Institut de studii avansate – se bazează pe cunoașterea umană în profunzimea ei mergând la originea, la fondatorii care au fost originatorii studiilor pe care noi le învățăm și le aplicăm la ora actuală în școli, instituții, diferite formațiuni economice cât și politice.

Această cunoastere, știință, care are la bază sinteza a 280 de discipline este considerată cea mai eficientă tehnologie aflată la ora actuală în domeniul transformării umane care are capacitatea de a transforma orice problemă într-o soluție în timpul de minute, ore cel mult zile și nicidecum ani de consiliere.

Din curiculumul educațional sunt enumerate programe de transformare ale domeniului Corporate de Afaceri, strategii de transformare financiară, programe de dezvoltare personală, soluționarea problemelor de relații și transformări în domeniul social prin recunoașterea valorii umane și a importanței comunicării valorilor personale se dizolvă conflictele care destabilizează comunicarea eficientă între membri societății.

Toate învățăturile lui încep adresând factorul uman înainte de orice, deoarece noi suntem originatorii vieții pe care o avem și se caracterizează printr-o sumedenie de proceduri profunde prin eficiența lor care a rezistat testul timpului.

A studiat peste 29.000 de cărți din toate domeniile: academice disciplinare și interdisciplinare, și a sintetizat înțelepciunea aflată în mileniile precedente momentului actual al existentei noastre pe care le împărtășește în acest moment în peste 60 de țări.

Prezentările lui, fie că sunt seminarii, work-shop-uri sau cursuri, lasă participanții cu claritatea realizării în tiparul lor de comportament și a elementelor cheie care îi duce să trăiască vieți inspirate.

Legea lui Ricardo confirmă că în fiecare țară este o resursă o comoditate care constituie nișa specială în care această țară poate să fie considerată cea mai bună și are un avantaj competitiv.

Ori de câte ori o comunitate are target exportul acestei resurse, economia în această țară crește. Legea care se aplică în viața noastră când atenția personală este trăită și exprimată în primele noastre valori care sunt considerate cele mai importante, atingem cele mai inspirate resurse pe care le avem și le împărtășim pe acestea cu lumea. Când exportăm aceste resurse nu numai că suntem cei mai profitabili dar și lumea din jurul nostru beneficiază.

infinity sign

„Inima noastră ştie ceea ce mintea noastră doar bănuie. Ne ghidează spre cele mai inspirate şi iubitoare acţiuni, în fiecare zi. Ne luminează drumurile şi ne inspiră cu înţelepciunea nemuritoare. Când inima ne este deschisă lasă ca undele prezenţei noastre să transforme lumea exterioară.

Inimile noastre ne lasă să cunoaştem sincronicitatea a ceea ce este aşa cum este şi ne promptează să fim recunoscători pentru noi şi pentru alţii.

Inima deţine cheia respiraţiei pe care o avem, manifestă esenţa vieţii în celule şi de la celulele noastre la toţi ceilalţi. Doar inima poate să producă fântâna tinereţii care reflectă înţelepciunea anilor. Doar inima poată să treacă prin vălul de mister al vieţii.

Fie ca inima ta să fie deschisă şi fie să te ghideze spre cea mai inspirată misiune în adevăr. Fie ca inima ta să fie ghidul spre cel mai inspirat destin. Fie ca inima ta să trezească imortalitatea vieţii tale.”

Dr. John Demartini,
Fondatorul Institutului Demartini,
Autorul „The Hearts of Love”