Cursul care raspunde la mai multe intrebari decat poti pune

Cea mai mare frică pe care o avem nu este că suntem inadecvaţi (destul de buni),

Cea mai mare frică este că suntem puternici peste măsură,

Este lumina noastră nu întunericul nostru, ceea ce ne sperie cel mai mult.

Ne întrebăm cine sunt eu ca să fiu briliant, talentat şi fabulos?

De fapt, cine sunt eu ca să nu fiu toate astea?

Sunt un copil al lui Dumnezeu.

Având un rol mic nu serveşti lumea,

Nu este nimic inspiraţional din a mă reduce la nimic,

Pentru ca alţi oameni să nu se simtă nesiguri în jurul meu.

Menirea noastră este să strălucim precum copiii strălucesc,

Am fost născuţi ca să manifestam gloria divină care este în fiecare dintre noi.

Nu se află doar în câţiva dintre noi, este în fiecare din noi.

Precum noi lăsăm ca lumina noastră să strălucească, inconştient dăm altor oameni permisiunea să facă acelaşi lucru.

Pe măsură ce ne eliberăm de propria noastra frică prezenţa noastră eliberează pe ceilalţi.

                  Marian Williamson – Nelson Mandela speech

 

De ce sa vii la acest curs ?

Nu cred că vreunul dintre noi ne trezim dimineaţa cu dorinţa de a fi mai puţin.

  • Nu cred că dorim să fim văzuţi de noi şi de societate pentru o bucăţică din ceea ce suntem.
  • Nu cred că dorim să ştim lucruri care sună frumos dar nu au funcţionat nici pentru omul/oamenii care ni le-au povestit.
  • Nu cred că doresc să îmi petrec viaţa sperând la rezultate nemaipomenite şi să mor cu aceea speranţă.
  • Nu cred că doresc să tratez în continuare efectele problemelor pe care le am şi să uit că am o şansă şi anume, să realizez că sunt cauzalitatea acelor efecte.
  • Nu cred că doresc să fiu nerecunoscător vizavi de talentul meu de viaţă şi să trăiesc admirând alţi oameni pentru ceea ce sunt ei, dar nu sunt eu.
  • Nu cred că doresc să mă trezesc mai prost decât m-am culcat, adică cu o mai mare confuzie între ceea ce sunt cu adevărat şi ceea ce îmi inaginez că sunt, sau ar trebui să fiu.
  • Lucraţi cu cea mai avansată tehnică la nivel Global, forma dr. John Demartini, care este rezultatul sintezei a peste 280 de discipline.

 

Dacă cele de mai sus v-au inspirat vă invităm să participaţi la cursul Hearts of Hearts, unde nu este problemă neadresată şi nerezolvată (măsura rezolvării problemei depinde de deschiderea sufletească a fiecărui om, în cadrul cursului vei fi expus la sinteza disciplinelor care constituie şi definesc atât lumea noastră personală, cât şi pe cele socială şi  vocaţională.

 

Care sunt topicile care îşi găsesc rezolvarea în acest curs ? Ce au oamenii de spus, care şi-au rezolvat aceste probleme ?

Dacă vi se pare că topicile adresate sunt prea multe şi este imposibil să primim răspunsul la peste 100 de intrebări din cele 7 aspecte ale vieţii, iar la multe dintre ele să primim rezolvarea, vă rugăm citiţi informatiile de mai jos.

Depresia:

“Mulțumesc de ajutorul dat să mă eliberez de percepțiile dezechilibrate din trecut. Mulțumesc, te iubesc A’ime Cristie” Rada M. – consilier

Boli :

Încep prin a vă spune că în viaţă absolut nimic nu este întâmplător şi că fiecare om pe care îl cunoaştem apare în viaţa noastră cu un scop şi în niciun caz din greşeală.

Acum aproximativ 6 luni eu pot spune cu mâna pe inimă că am cunoscut un om cu adevărat deosebit care mi-a schimbat viaţa şi modul de a gândi şi a aborda situaţiile în care mă aflu dar şi persoanele din jurul meu.

Dar să încep să vă spun povestea mea pe scurt.De aproximativ 7 ani m-am confruntat cu dureri foarte mari, lipsa poftei de mâncare şi diferite stări psihice proaste. Nu pot spune că am trăit într-o durere continuă dar erau momente în care aveam crize de stomac inimaginabil de dureroase însoţite de atacuri de panică şi anxietate.

Pe parcursul acestor 7 ani am văzut zeci de doctori, psihoterapeuţi, terapeuţi reiki, terapeuţi specializaţi în terapia cranio-sacrală, bioenergoterapeuti, medici naturişti şi homeopaţi. Practic am încercat tot ce se putea incerca pe piaţa europeană, plecând din Germania, Austria şi toate zonele României. Mulţi mi-au spus acelaşi lucru “Domnişoară nu ai nimic, singura ta problemă este somatizarea şi problemele pe system neuro-vegetativ”. Alţii mi-au spus că am probleme cu fierea, rinichii, intestinele, că am bacteria Helicobacter Pylori care poate provoca cancer, că sunt alergică,că am intoleranţă la anumite alimente afirmaţii confirmate în prealabil de analize şi diferite investigaţii.Ultima investigaţie pe care am făcut-o în perioada “marilor dureri” a fost la o clinică din Germania unde mi s-a spus că am probleme cu ficatul, cu un rinichi şi cu intestinele datorită Helicobacterului ridicat. În tot acest timp trebuie să vă menţionez că aveam un apetit foarte scăzut atât pentru mâncare cât şi pentru viaţă.

După cum vă spuneam, în iarnă am întâlnit acest om deosebit adică pe Cristie care a reusit printr-o singură şedinta de terapie să mă facă să văd sursa durerilor mele trupeşti dar şi sufleteşti. A doua zi, după prima mea şedinţă de terapie am început să mănânc ORICE şi în mai puţin de 3 luni să mă îngraş de la 48 de kilograme la 53. Aşa că atunci am realizat cât de important e să îţi priveşti problemele în faţă chiar dacă este dureros şi mai ales că toti oamenii din jurul nostru sunt oglinda noastră. Nu vreau să credeţi că totul s-a rezolvat miraculous şi nu am mai avut nicio afecţiune brusc. Nu, nici pe departe dar am reuşit să îmi dau seama că fiecare are o cauză psihică şi să realizez că totul are o rezolvare dacă vrei să munceşti pentru tine. După prima şedinţă de terapie am continuat să merg la cursuri dar şi la terapii de câte ori am avut ocazia şi timpul necesar. Nu am fost o adeptă a laudelor sau a activitaţilor habotnice, dimpotrivă, dar nu vă pot exprima în cuvinte câte lucruri s-au schimbat înăuntrul meu după fiecare curs şi după fiecare terapie.

Un lucru e cert: dupa ultimele investigaţii făcute acum o săptămână rezultatele sunt următoarele: Helicobacter Pylori negativ (inexistent) ,ecografic rinichi perfecţi şi ficatul curat. Din punct de vedere psihic lipsa atacurilor de panică şi foarte rare stări de anxietate. Relaţiile mele cu oamenii s-au schimbat radical ca şi relaţia cu mine însumi. Am început, step by step, să am mai multă încredere în mine, să mă bucur că sunt femeie, să mă respect şi să fac în aşa fel să fiu respectatată, să petrec timp eu cu mine fără să îmi mai fie frică de singurătate şi mai ales să mulţumesc pentru viaţa pe care o am şi să nu mai fiu o victimă a celorlalţi sau a mea.

Mulţumesc Cristie A’ime, te iubesc şi te apreciez pentru tot! Mulţumesc Universului că a făcut să ne întâlnim!

Ioana P., 24 de ani, manager

 

Probleme de recunoaştere a valorii personale şi a vocaţiei mele :

“I wanted from myself to do this testimonial : Cristie did not transform my life, she did much more than that so that there are few words to describe it fully. I have been working in personal development for more than 25 years, I have coached, trained, teached, led, managed thousands of people from different cultures and environments, and this is the greatest shift in my life so that this is not an experience, this is my soul that is now embobied in my life. Cristie made me, within this two days seminar, recognize, embrace and live truly with my shadow, leading me to rest most of the time in presence with total gratitude of my life with tears in my eyes. I see a “tsunami” change in all the domains of my life, my children, my wife, my clients, my friends, my family, spirituality, physically… I live now completely what I’ve been touching little and dreaming about when I was young : contribute to the growth of humanity consciousness within the universal laws. My thanking does from my soul to her soul and to the whole humanity’s soul.” François D., business man Paris, France

 

Rezolvarea problemelor cu copii, membri de familie :

Am participat de prima oară la cursul inima inimilor ținută de Cristi, o doamnă minunată sufletească de la care am primit cadoul acesta, să-mi pot reface viaţa mea. Toate exercițile rezolvate cu noi au avut o eficiența maximă. Cursul era amplu şi adecvat. Cristi mi-a dat sfat şi cale de rezolvare pentru a-mi găsi echilibrul în mine şi să-mi pot ajuta familia mea, copiii mei şi alți oameni, prieteni ai mei. MULTUMESC, TE IUBESC! OLGA I.H. – învăţătoare

Probleme de adicţii:

Impresionant, emoționant, prea mult adevăr … MULTUMESC, m-am lăsat de medicamente inghițite cu pumnul şi cu alcool. M-am trezit ! T.Claudia – Asistent Farmaceutic

Este oare aşa ceva, că pensionarii nu ar putea să beneficieze de aceste transformări, vedeţi ce are de spus un pensionar:

A fost o incursiune în trecut foarte dureroasă, dar în același timp şi eliberatoare. Doamna Cristie (sunteţi chiar o doamnă) vă mulțumesc din suflet (inimă) că m-ați asistat pentru concilierea cu spiritul mamei mele decedate. Mulțumesc, Te iubesc ! K.Monica – pensionar boală

Nu există câştig fără pierdere, de la cauză la efect :

“În prima zi, în a doua parte am fost extrem de obosită şi îmi era foarte greu să mă concentrez, am vrut să plec şi să nu vin a doua zi. Cristie m-a pus la punct şi m-a făcut să văd responsabilitatea pe care trebuie să o am pentru viaţa copilului meu şi a mea. Nu am plecat!!! A fost extraordinar, am început să văd foarte multe momente, care recunosc că sunt defapt viaţa pe care am avut-o.” Gabriela D. – om de afaceri

 

Vedeţi ce are de spus un doctor psihiatru despre acest curs :

    “Este o tehnică de terapie care are efect pe moment şi te schimbă pentru toată viaţa.” Ionela C. – medic psihiatru

 

Câteva din întrebările care își vor găsi răspunsul și rezolvarea:

– Conflicte prezente pe plan vocațional (profesional), familial, social, financiar, fizic, spiritual și mental.
– Probleme de comunicare prezente în relațiile interumane, de familie și cuplu.
– Rezolvarea conflictului dintre generații.
– Cum să-mi inspir copiii să se dezvolte armonios și aibă o existență împlinită?
– Probleme cu copiii. De ce copilul are comportamentul pe care îl are? Cum pot să îl transform? Cum copiii manifestă problemele părinților și cum echilibrarea mentală a părinților transformă comportamentul acestora?
– De ce nu îmi găsesc un partener de viață stabil și care să mă accepte așa cum sunt și pentru ceea ce sunt?
– Cum pot avea o relație armonioasă cu un partener/soț/soție?
– Sexualitatea și intimitatea.
– Definirea vocației profesionale pe care fiecare e născut să o aibe și traducerea ei în valoare financiară. Rezolvarea problemelor financiare: În câte forme avem valoare financiară? Care este sursa neajunsurilor noastre financiare? Cum putem să ne depășim impasul financiar?
– Definiția valorilor personale (forma Dr. John Demartini – această formă stă la baza creșterii celor mai eficiente corporații din lume).
– Cum îmi pot descoperi vocația?
– Cum pot descoperi talentele pe care le am?
– Cum să-mi transpun visele în existență? Definirea, specificarea acestor vise și găsirea formelor de a le manifesta în realitate.
– Care sunt tehnicile de sabotare a succesului? Psihoanaliza eșecului.
– Cum pot să devin un doctor de suflete?
– Cum pot aduce și păstra abundență în viața și familia mea?
– Cum verific dacă business-ul meu este viabil?
– Metoda aplicată este cheia succesului oamenilor care au sănătate financiară.
– De ce nu reușesc să fac economii?
– Cum să fac ca vocea și viziunea mea interioară să fie mai importantă decât toate opiniile din afară?
– De ce nu am disciplină și ordine în viața mea? Există așa ceva ca un om complet dezordonat și indisciplinat?
– Definirea și specificarea factorilor care mă destabilizează și îmi provoacă o stare emotivă.
– Ce sunt emoțiile? Care este contribuția emoțiilor la metabolismul și nutriția pe care o avem?
– De ce am frică în fața camerelor de filmat sau în fața unei audiențe?
– Ce este frica, cauzalitatea fobiilor și anxietății. Care e cauzalitatea timidității și fragilității mele?
– De ce nu am încredere în oameni? Care sunt factorii pe baza cărora resping sau apropii oamenii din jurul meu?
– Transcenderea depresiilor nervoase prin descoperirea, definirea și echilibrarea mentală a trăsăturilor care o creează.
– Care este tiparul gândirii care manifestă boala în corpul fizic?
– Probleme de sănătate care se ivesc din neonorarea adevăratei noastre identități, adevăratelor necesități.
– Definirea spiritualității omului, în egală măsură material și spiritual
– Transpunerea credinței religioase într-o trăire fizică.
– Definiția karmei.
– Discutarea diferitelor topici de interes: astrologie, divinație, zodiac, ce sunt îngerii și demonii.

 

Dr. John Demartini

Dr John Demartini este un om inspirat care a atins viaţa a zeci de milioane de oameni cu prezenţa gratitudinii lui. Înţelepciunea lui a atins acea sclipire divină în inima noastră acel mesaj pe care dacă îl trăim cu adevărat se răspândeşte pretutindeni ca şi o flacara nestăpânită a unui potenţial uman amplificat care va fi exprimat mai târziu într-un suflet galactic, un profesor universal: “Multumesc, Te iubesc”.
Dr John Demartini este specialist în comportamentul uman, best-selling autor, consultant de business care a lucrat cu CEO-uri ai primelor 500 de companii care sunt considerate lideri globali, celebrităţi şi personalităţi sportive. A fost invitat la numeroase show-uri de televiziune şi radio din toată lumea, inclusiv Larry King live, Good morning America şi Wallstreet Live. A contribuit la reviste şi ziare globale printre care se află Oprah Magazine, FHM şi Leadership Magazine şi a fost prezent în numeroase documentare naţionale şi internaţionale. Fondator al institutului Demartini, un institut de cercetare privat cu facilităţi educaţionale care are birouri în SUA şi Africa de Sud, dr. Demartini călătoreşte 360 de zile pe an şi vorbeşte în peste 56 de ţări în lume. Munca lui constă în găsirea soluţiilor practice la provocările vieţii, care au claritate şi sunt strategii dovedite de a creşte potenţialul uman în aspectul personal şi cel profesional.
Dr Demartini lucrează cu oameni din toate sectoarele vieţii şi toate grupele de varsta inclusiv antreprenori, analişti financiari, psihologi, manageri, personalul de la resurse umane. Cunoaşterea lui vastă asistă aceşti oameni să dobândească o mai mare înţelegere de sine a capacităţii lor de lucru, un sens profund de realizare şi inspiraţie în toate aspectele vieţii lor.

„Nu contează ce ai făcut sau nu ai făcut, meriţi să fii iubit.“
– Dr John Demartini –

Unde s-a aplicat această ştiinţă exactă, matematica raţiunii, bazată pe fizica cuantica?

Ştiinta Dr. Demartini a fost aplicată în următoarele corporaţii care totodată sunt şi clienţii cu care el a consultat: The South
African Broadcasting Corporation (SABC), CNA, Balltron, Hyatt International, Corporate Vision, BBDO Net#Work Advertising Agency, Regenysis MBA Campus, South African Police Services (SAPS), South African Correctional Services, IBM, Southwestern Bell, Tenneco, AARCO, Shell Oil Company, Onoc Resource Inc, Arcis, Oppenheimer Funds, Merrill-Lynch, Assante Financial Corporation, Ameritime Investment Corporation, ARK Financial Group, Momentum Investment Group, Futurity Financial Group, Cunningham Financial Group, ANZ Bank, Enterprise Bank, McKenzie Corporation, Health and Fitness Magazine, Hearthstone Home Builders, Neways, Niecon, Maserati/Ferrari, Europcar, alaturi de altele.

– În orice conflict privitor atât la viaţa personală, cât şi cea impersonală care ne reprezintă zi de zi
– În familie, societate, locul de muncă, transformând probleme atât la nivel economic naţional, cât şi global.
– În şcoli şi orfelinate expediază creşterea şi valorizarea calităţilor cu care acest copil a fost înzestrat, direcţionând spre cultivarea
calităţilor în valoarea acestuia, dizolvând totodată şi complexele de deficienţă pe care acesta poate le aibă.
– La ora actuală această ştiinţă este îmbrăţişată de lideri de stat, educaţia Africii de Sud, celebrităţi, deoarece ajută în creşterea exponenţiala a unei companii şi a potenţialului uman prin dizolvarea conflictelor de observaţie dintre membrii bordului de conducere, cât şi a celorlalte ierarhii structurale, adresând constant comunicarea efectivă a valorii interumane.

 

 

 Doresc sa cumpar DVD-ul

 Doresc sa fiu anuntat cand este in orasul meu urmatorul curs

 Doresc sa organizez acest curs in orasul meu

Numele si Prenumele(obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Oras

Mesaj