Primavara in sufletele noastre – Experienta de neinlocuit unde nu ramine o tema neatinsa

Cazare : Hotel Parc Moneasa

Pretul excursiei este de 1285 lei / persoana, iar pentru pensionari 1185 lei

In costul excursiei de 5 zile sunt asigurate cazarea in camere double, 3 mese / zi , ciclul de conferinte, iar Sambata seara aveti parte de un eveniment special cu muzica si dans.

Primavara in sufletele noastre – Experienta de neinlocuit unde nu ramine o tema neatinsa

Evenimentul are loc in statiunea Moneasa 15.05.2013-19.05.2013

Ciclul  de conferinte adreseaza diverse aspecte ale identificarii omului prin legile universale, care construiesc constiinta umana si rezolva problemele interioare cu care ne confruntam prin formularea, identificarea si manifestarea solutiilor in psihicul nostru, folosind cea mai avansata forma de tehnologie umana.

Voi cei care v-ati saturat de zgomotul orasului, de  marile aglomerari urbane, de nervozitatea si lipsa de intelegere a celor din jur, voi cei care v-ati testat limitele la maximum in ore interminabile de lucru si incercati sa va ganditi ca viata poate  fi si altfel,  noi venim in intampinarea voastra si va invitam sa participati alaturi de noi, intr-un cadru familiar la o mini-vacanta unde veti avea parte de o experienta de nelipsit  in cadrul careia va veti descoperi in tot mai multe forme si idei in care existenta de zi cu zi se manifesta, dar de care nu avem capacitatea sa ne bucuram, sa o valoram din cauza abundentei de solicitari mentale cu care ne intalnim in experienta noastra zilnica.

In aceste zile veti  avea parte nu doar de o detoxifiere a mintii, de o echilibrare a ratiunii ci si de multe momente de iluminare si valorificare  in forme in care pana acum  nu am fost constienti ca sunt  semnificative si sunt un aport  al valorii noastre  individuale si colective.

Scopul fiecarei zile pe care o veti parcurge alaturi de noi este sa intregeasca si sa echilibreze experientele de viata avute in cele 7 domenii existentiale in care ne resimtim prezenta. Veti avea posibilitatea de a descoperi ca mintea, sufletul si trupul pot fi una. Intregul program al excursiei doreste sa acopere acest deziderat si sa se constituie ca o marturie in acest sens.

Tematica conferintelor

Miercuri 15.05.2013 Ora 20.00

Prezentarea temei Introducerea in destructurarea si structurarea constiintei umane.

Ce anume ne face sa fim business cardul care suntem? Ce anume ne defineste?  Care sunt elementele de valoare pe care le-am scos din viata noastra pentru ca acest business card al nostru sa corespunda, dar care de fapt sunt elementele vitale, fara care nu numai ca nu putem supravietui dar fara care nu putem avea existenta autentica si implinita la care visam.

Joi 16.05.2013 – Ora 9,00

Prezentarea constiintei umane in cele 7 aspecte existentiale si definirea fiecarui aspect in parte. Aici ne vom referi la aspectele spiritual, mental, social, vocational, financiar, familiar, fizic, identificarea si definirea  problemelor cu care suntem confruntati in fiecare din acest domeniu si gasirea cailor de solutionare a acestor conflicte. Identificarea elementului cheie care prin adresarea lui creaza acel domino effect unde omul ramine cu constiinta si adevarul sensului de sine integrat.

Vineri 17.05.2013  Ora 9,00

Gaseste cheia inimii tale – prin solutionarea problemelor conflictuale din relatiile pe care le avem

Ce vor femeile si ce nu vor barbatii. Care este diferenta dintre gandirea masculina si cea feminina, cum se pot echilibra relatiile pe care le avem.

Cateva dintre punctele atinse in acest curs care isi vor gasi rezolvarea:

– comunicarea valorilor in relatia de cuplu,

– rezolvarea conflictelor care se percep din cauza diferentelor de evaluare a valorilor celor doi parteneri,

– definirea si specificarea observatiilor partenerilor din trecut si dizolvarea acestor observatii intr-o imbratisare de inima a unui partener in sensul celuilalt,

– rezolvarea disfunctiilor sexuale din relatia de cuplu

– multumirea acordata imprejurarilor care ne-au facut oamenii care suntem azi si adresarea traumelor din copilarie prin care s-au realizat partenerii actuali.

– evaluarea comuna a viziunii de cuplu in adevaratul sens a ceea ce este cel mai de importanta pentru ambii parteneri,

– identificarea si specificarea suferintelor pe care acest partener a creat-o si transcenderea lor

Reteta de manifestare a partenerului ideal in realitate!

– daca nu avem un partener de viata, definirea acestui partener de viata prin cuantificarea resurselor constiente personale

Sambata 18.05.2013 Ora 9,00

Prezentarea subiectului Definirea valorii si vocatiei. – definirea valorilor individuale care ne definesc existenta, dezvoltarea artei de comunicare a acestei valori in valorile celorlati.

Definirea vocatiei serviciului cu care fiecare om e nascut si traducerea acestuia intr-o valoare financiara.

Pana nu stim ce ne face inima sa zvacneasca, pana nu stim ce este acel lucru, care ne aduce implinirea vietii de maine nu vom sti sa definim nici valoarea, nici  vocatia noastra adevarata.

Atunci cand vocatia noastra este expresia prea putinului nostru, valoarea acelei expresii va fii acel prea putin, care sunt acele elemente care ne fac sa tresarim in fiecare moment adica ne trezesc cu adevarat interesul aplicat in practica fiecarui moment.

Cursul acesta are capacitatea de a ilumina psihicul uman in toata maretia de care este capabil sa o exprime dar nu avut claritatea si specificitatea sa o defineasca.

In decursul acestor 12 ore ne vom putea defini elementele cheie ale vietii noastre pe care odata ce le stim amplasa si ordona existenta noastra beneficiaza de implinirea unde noi si observatia devenim  prezenti intr-o bataie de inima. Problemele pe care le avem acum sunt un cumul de observatii in sapte aspecte ale vietii si rezultatul definirii, transformarii acestor observatii, ne da prescriptia de viata de care avem nevoie sa ne transformam destinele in impliniri.

Duminica 19.05.2013

Subiectul zilei; Public speaking “ elemente cheie de prezentare si vorbit public, dizolvarea fricilor si constrangerilor cu care traim ca sa putem avea cuvantul si prezenta pe care ne-o dorim

Fiecare dintre noi avem dorinta de a fii autentici si de a vorbi despre ceea ce este cel mai important si mai valoros lucru sau experienta a vietii noastre dar, dupa cate stim nu totdeauna putem sa dam voce acestei dorinte, frica de refuzul, ridicolul si umilinta la care putem sa fim expusi in acele momente, sunt covarsitoare.

Acest seminar este dedicat acelor oameni care doresc ca vocea lor sa fie auzita si doresc sa stapaneasca puterea expresiei care provine dintr-o inima deschisa si este exprimata in cuvantul vorbit. Exprimarea vocii este valoarea, darul de viata pe care il avem.

Cati dintre noi avem regrete – daca as fi putut vorbi, exprima ceea ce am gandit as fi putut sa fac o diferenta atat in viata mea cat si in viata altora? Momentul sa fii inspirat a sosit!

Cateva din topicile care vor fi acoperite in acest seminar sunt:

Definirea si imbratisarea fricilor pana nu ti-ai stapanit fricile nu poti sa iti imbratisezi succesul,

Depasirea anxietatii prin definirea specifica a factorilor psihologici care o cauzeaza,

Definirea si exprimarea clara a topicii care vrea sa fie prezentata,

Definirea, echilibrarea si transformarea momentelor din trecut considerate rusinoase si vezi cum aceste momente au fost momente ridicatoare in definirea chemarii si implinirii vietii tale,

Definirea specifica a valorii pe care vreau sa o exprim, echilibrarea mentala a asteptarilor mele si pregatirea mea pentru acest moment prin valorificarea si cuantificarea, adresarea momentelor precedente,

Colapsarea limbajului corporal al audientei in fata carora prezinti cuvantarea, stabilirea unui raport intre tine si audienta din sala, elemente cheie de stabilire a unui raport a audientei din sala in prezenta ta.

Tematica orei 15:00 : Definirea sursei neajunsurilor financiare si metode de solutionare.

Definirea banilor in egala masura valoare spirituala si materiala.

Omul este sursa venitului sau.

Daca un om nu se vede ca un obiect de valoare prestant de servicii, (specific denumite) capacitatea lui de a exprima aceasta valoare in forma financiara este limitata.

Domeniul monetar ia nastere din interactiunile umane si are la baza necesitatea de schimburi si raporturi sociale si de deservire dintre un individ si celalalt.

Exista o infrastructura monetara care va ajuta sa aprofundati dinamica financiara personala si integrarea ei in cea impersonala a domeniului financiar bancar. Realizati ca sunteti prima banca care trebuie platita si onorata, neonorarea acesteia este sursa de suferinta existentiala la nivel global.

Programul evenimentului

Miercuri 15.05.2013

La ora 18:00 incepe primirea participantilor pe durata unei ore. De la ora 19:00 timp de 1 ora se poate lua cina iar la ora 20:00pana la ora 22:00 are loc conferinta cu tema Introducerea in destructurarea si structurarea constiintei umane.

Joi 16.05.2013

Programul incepe la ora 8:00 dimineata cand timp de 15 minute are loc inviorarea, dupa care se ia micul dejun de tip bufet suedez.

Ora 09:00 –  conferinta cu tema- Prezentarea constiintei umane in cele 7 aspecte existentiale si definirea fiecarui aspect in parte

Ora 14:00- 15:00 vom lua pranzul

Ora 15:00 –  conferinta cu tema- Prezentarea constiintei umane in cele 7 aspecte existentiale si definirea fiecarui aspect in parte

La ora 19:00 urmeaza cina dupa care la ora 20:00 incepe vizionarea filmului August Rush urmata de comentarii pe marginea acestei pelicule.

Vineri 17.05.2013

La ora 08:00 se serveste micul dejun

La ora 09:00 conferinta cu tema Gaseste cheia inimii tale

La ora 14:00 se serveste pranzul si pentru acest fapt este alocata 1 ora.

De la ora 15:00 timp de 1 ora ne vom plimba.

La ora 16:00 conferinta cu tema Gaseste cheia inimii tale

La ora 19:00 urmeaza cina dupa care are loc vizionarea filmului Notebook. Seara se va finaliza cu comentarii pe marginea acestui film.

Sambata 18.05.2013

Ziua incepe la 8:00 dimineata cu servirea micului dejun de tip bufet suedez.

La ora 09:00 conferinta cu tema Definirea valorii si vocatiei

La ora 14:00 timp de 1 ora se poate servi pranzul.

La ora 15:00 conferinta cu tema Definirea valorii si vocatiei

In continuare va urma 1 ora in care fiecare se va putea relaxa la piscine se va odihni sau se va pregati pentru cina.La ora 19:00 va avea loc prezentarea talentului. Aceasta se va desfasura in cadrul unei petreceri care va tine pana la ora 1 noaptea petrecere unde nu numai veti  dansa pe ritmul acestei muzici dar se va dansa in ritmul talentului sufletesc pe care il avem.Aceasta va incepe la ora 21 cu o masa festiva dans si voie buna

Va avea loc o tombola, castigatorul va beneficia de 90 minute de consultanta privata in valoare de 600$.

Duminica 19.05.2013

La ora 09:00  se va servi micul dejun de tip bufet suedez

Ora 09:30 conferinta Public speaking

La ora 14 timp de 1 ora se poate servi pranzul.

Ora 15:00 conferinta cu tema Definirea sursei neajunsurilor financiare si metode de solutionare

La ora 19:00-20:00 are loc plecarea spre casa impliniti dupa un sejur de constientizare a magnificientei fiintei umane.

Costul este 1285 lei, pensionari 1185 lei. Daca plata se face pana in data de 08 mai costul este 1185 le, respectiv 1085 lei.

In costul pachetului nu este inclus transportul la Moneasa.

Pentru detalii, rezervari si inscriere va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0763073818 ; 0357801388; 0744345838.

Locurile sunt limitate.