Your Name (required)

Your Email (required)

Your Phone (required)

Your City(required)

Subject

Your Message

11-07-2015
12:00 am
Sexualitate si intimitate
11-07-2015 / Bucuresti, Grand Hotel Continental
Event Location: Bucuresti, Grand Hotel Continental
Times: July 11, 2015 12:00 am -
New Attendee GBP 33 pp
Repeat Attendee GBP 33 pp

Una dintre cele mai mari cauze ale suferinței noastre se datorează lipsei de afecțiune și inabilității de exprimare a dorinței și necesității sexuale. Aceste teme nediscutate, dorințe neexprimate ajung de multe ori să ocupe mai mult spațiu și timp în mintea noastră decât partenerul cu care trăim. Acest curs nu este despre a fi mai bun sau perfect ci este despre a ne descoperi și dezgoli acele vechi percepții, fobii și tabu-uri care ne-au limitat bucuria de a comunica cu partenerul iubit și totodată ne-au limitat expresia de viață.

Odată cu deschiderea noastră sufletească tot universul din jurul nostru se schimbă inclusiv cel care are de a face cu intimitatea și sexualitatea, deoarece prima intimitate este cu noi înșine.

Dacă nu avem intimitate cu noi și deschidere vizavi de necesitățile și dorințele noastre nu vom putea avea cu nimeni altcineva. În cele 4-5 ore care se vor desfășura într-un ambient plăcut, la Grand Hotel Continental vom discuta despre o multitudine de probleme care sunt cauzalitatea lipsei de comunicare în cuplu. Totodată se vor adresa și disfuncțiile sexuale din relația de cuplu.
Aceste câteva ore au capacitatea de a ajuta participanții să își depășească limitațiile și să-și rezolve o multitudine de probleme.

Cursul estre prezentat de Aime Cristie, specialist în conștiința umană care a lucrat cu mii de oameni pe care i-a ajutat să își transforme limitațiile în toate domeniile vieții, aplicând acea matematică universală care definește și construiește atât lumea noastră personală cât și cea de afaceri și exprimă dependenta și interdependența noastră umană.

Este un seminar aplicat, in care veti avea o revelatie intr-o alta revelatie si in care veti gasi rezolvare la multe dintre problemele cu care va confruntati
11-07-2015
12:00 am
Sexualitate si intimitate
11-07-2015 / Bucuresti, Grand Hotel Continental
Event Location: Bucuresti, Grand Hotel Continental
Times: July 11, 2015 12:00 am -
New Attendee GBP 33 pp
Repeat Attendee GBP 33 pp