Your Name (required)

Your Email (required)

Your Phone (required)

Your City(required)

Subject

Your Message

26-07-2015
12:00 am
Rezolva-ti orice problema + Solutiie problemelor tale financiare
26-07-2015 / Arad, Hotel Arad
Event Location: Arad, Hotel Arad
Times: July 26, 2015 12:00 am - July 26, 2015 - 8:00 pm
Costa 350 Lei

Va invitam la seminarul in care va puteti adresea si solutiona orice problema cu care va confruntati in viata dumneavoastra: familial, amoros, in relatia cu partenerul de viata, sexual, mental, spiritual, fizic, in vocatie si cariera, probleme de sanatate.

Toate aceste probleme si blocaje ne influenteaza in mod direct relatia pe care o avem cu banii, iar solutionarea dinamicilor personale conflictuale ale vietii ne va asista in a obtine acea viata implinita si echilibrata la care visam, care are ca parte integranta prosperitatea financiara pe care momentan nu vedem cum am putea sa o obtinem.

Astfel, celor care consideraţi că aveţi probleme financiare care nu şi-au găsit rezolvarea, vă invităm si vă recomandăm să veniţi, deoarece veţi avea o profundă transformare a modului in care va percepeti si gentionati finantlele, cat si a modului in care va raportati la propria viata.

Pe parcursul acestui seminar de o zi veţi primi răspuns la multe dintre întrebările voastre vizavi de cum putem să ne restructurăm viaţa astfel incat sa avem cea mai inspirata viata pe care o putem trai, ceea ce implica o noua directie destinului nostru financiar.

Cei mai bogaţi oameni din lume nu sunt cei care se consideră bogaţi ci dimpotrivă, cei care au smerenia şi înţelepciunea să îşi vadă neputinţa şi sărăcia pe care le au şi care defapt au fost originatorul dorinţei de a avea putere, control şi afluenţă financiară. Din această sărăcie şi neputinţă provine dorinţa arzătoare de a cunoaşte mai mult, de a învăţa şi a ne depăşi limitaţiile unde acea neputinţă precedentă se transformă într-o prosperitate şi o abundenţă. Totodată aceşti oameni, din neputinţa lor fizică, de a-şi gestiona ei înşişi viziunea realizează valoarea delegării lucrurilor de mai mică mportanţă, acelora care se simt prosperi şi abundenţi ocupând aceste poziţii, ei având prezenţă în viziunea lor, acţionând tot mai mult asupra acelor lucruri care îi inspiră cu adevărat, devenind vizionarii, acţionarii şi manifestatorii visului pe care îl au.

Ce anume veţi afla în cadrul acestui discurs?

– Dimineaţa ne trezim cu gândul cum să plătim, cum să finanţăm credite, facturi de toate felurile, necesităţile imediate… iar noi ajungem la capătul liniei cu firimitura rămasă pierzând încet şi sigur dorinţa de a ne mai expansiona, de a mai vrea să facem ceva pentru noi, deoarece în decursul vieţii am ajuns şi am devenit o plată

– Cum să ne schimbăm gândirea de la un om îndatorat la un om prosper care abia aşteaptă ca ziua de mâine să vină?

– Cum putem ca deficitul financiar pe care îl avem să îl plătim în cel mai scurt timp?

– Cum putem ne putem achita de credite si de datorii, schimbând percepțiile noastre vizavi de bani?

– Strategii eficiente, care garantat dau rezultate (doar dacă le aplicăm!)

– Deoarece ne-am identificat cu creditul şi îndatorarea pe care le avem, cum putem să ieşim din această îndatorare adunând unit-urile de serviciu pe care le facem?

– Crearea bugetelor, inclusiv pentru pensionari: unde avem la ora actuală resurse folosibile dar suntem inconştienţi de ele?

– Cum putem să ne învăţăm copiii de la cele mai mici vârste educaţie financiară şi să facem echipă cu ei în economisirea şi atingerea scopurilor, lunare şi anuale, ca şi familie?

– Caietul de economii – un caiet care este o valoare pentru fiecare dintre noi să îl avem. Cum acest caiet ne face responsabili şi contabilizaţi pentru cheltuielile, acţiunile noastre şi serveşte precum o oglindă în manifestarea dorinţei noastre de a deveni oameni prosperi şi abundenţi. Această responsabilizare ne duce în prezenţa adevărului a cine suntem şi nu a ceea ce trebuie să fim, conştientizând atât nepuţinţa cât şi putinţa ceea ce ne transformă din visători în vizionari şi actionari ai viselor noastre?

– Timpul costă bani: strategii de organizare a timpului şi priorităţilor dintr-o zi

Dintr-un om îndatorat, puteti deveni un om inspirat, care vede posibilitatea de isi depasi propriile limitaţii.
26-07-2015
12:00 am
Rezolva-ti orice problema + Solutiie problemelor tale financiare
26-07-2015 / Arad, Hotel Arad
Event Location: Arad, Hotel Arad
Times: July 26, 2015 12:00 am - July 26, 2015 - 8:00 pm
Costa 350 Lei