Your Name (required)

Your Email (required)

Your Phone (required)

Your City(required)

Subject

Your Message

13-08-2015
12:00 am
Business Elite
13-08-2015 / Bucuresti, Grand Hotel Continental
Event Location: Bucuresti, Grand Hotel Continental
Times: August 13, 2015 12:00 am - August 16, 2015 - 7:00 pm
Pret nou veniti 400 Euro
Pret revenire 300 Euro

Află cum o companie si-a ridicat cifra de afaceri prin această metodă cu 1,4 miliarde de dolari intr-un an de zile!

Te invitam la un seminar in care se discuta principiile care cresc productivitatea si eficienta unei afaceri cu pana la 80%, aplicate in primele 500 de companii globale, precum Drake Corporation Australia, The South African Broadcasting Corporation (SABC), CNA, Balltron, Hyatt International, Corporate Vision, BBDO Net#Work Advertising Agency, Regenysis MBA Campus, South African Police Services (SAPS), South African Correctional Services, IBM, Southwestern Bell, Tenneco, AARCO, Shell Oil Company, Onoc Resource Inc, Arcis, Oppenheimer Funds, Merrill-Lynch, Assante Financial Corporation, Ameritime Investment Corporation, ARK Financial Group, Momentum Investment Group, Futurity Financial Group, Cunningham Financial Group, ANZ Bank, Enterprise Bank, McKenzie Corporation, Health and Fitness Magazine, Hearthstone Home Builders, Neways, Niecon, Maserati/Ferrari, Europcar, etc.

Seminarul este sustinut de specialistul in constiinta umana Aime Cristie, care a asistat zeci de mii de oameni aflati in toate structurile sociletatii in transformarile vietii lor, atata la nivel personal cat si la nivel profesional. Calatoreste extensiv atat in tara cat si peste hotare, consultand pentru persoane private, cat si pentru corporatii de pe patru continente. La ora actuala se afla in Romania pentru a asista la transformarea constiintei poporului roman.

De ce sa vii? Vei afla:

– Cum putem inversa ponderea de 80% actiune si 20% rezultate in 20% de actiune inspirata care aduce 80% din rezultatele pe care ni le propunem
– Reducerea volatilitatii financiare
– Cum putem sa echilibram pierderea in castig folosind cea mai eficiente tehnici globale aflate la ora actuala in Romania
– Ce inseamna falimentul? Cum putem evita sau iesi din aceasta situatie? Folositi principiile ce au configurat mintea liderilor corporatiilor mondiale pentru a trece peste faliment
– Cum se poate restructura o companie cu proceduri care aduc profit prin cresterea productivitatii angajatilor
– Solutionarea lipsei de coeziune din cadrul echipei, prin strategii eficiente de team-building
– Cum valorile personale ale leaderului si a angajatilor companiei afecteaza evolutia financiara a companiei
– Cum recrutam oamenii in firma noastra: cat de putin spune un CV despre persoana in cauza
– Cum sa devin dintr-un angajat in propria mea firma, un vizionar si un leader pentru compania mea
– Cum sa iubesc munca pe care o fac: Oamenii inspirati nu au nevoie de o vacanta, pentru ca fac ceea ce ii inspira in fiecare zi

Procedurile prezentate au luat viață în urma unor cercetări profunde făcute de către doctorul John Demartini și au la bază neuroplasticitatea creierului.
Dr. John Demartini este specialistul cu renume mondial, cercetătorul, autorul și educatorul global care a studiat peste 280 de discipline pentru a aduce soluții viabile umanității. Soluțiile developate sunt aplicabile în toate domeniile, sectoarele și la toate grupele de vârstă.
În acest moment la nivel global este considerat cel mai eficient model de restructurare a unui business care duce la rezultate concrete de crestere a productivitatii si profitabilității.

Joi – Duminica
9am – 7pm
400 euro
300 euro pentru cei care au mai participat in trecut
Pentru rezervari: 0754888090

De asemenea, daca doriti sa aflati mai multe despre principiile aplicate in seminarul Business Elite, va invitam sa participati la evenimentele:

“Sunt prea sarac sa nu-mi permit sa fiu bogat”
Grand Hotel Continental
Donatie minima recomandata de 50 RON
Vom reveni ulterior cu informatii vizavi de locatie si data exacta a desfasurarii evenimentului

Pentru inscrieri sau orice informatie suplimentara, va invitam cu drag sa ne sunati la 0748420553 sau la 0754888090. Numarul de locuri in limita disponibilitatii.

Va multumim si va asteptam cu drag!
Echipa Hearts of Hearts Foundation
13-08-2015
12:00 am
Business Elite
13-08-2015 / Bucuresti, Grand Hotel Continental
Event Location: Bucuresti, Grand Hotel Continental
Times: August 13, 2015 12:00 am - August 16, 2015 - 7:00 pm
Pret nou veniti 400 Euro
Pret revenire 300 Euro