Ce este „Dansează dansul care te vindecă”?     

Este cursul  special creat de Cristie A’ime pentru a veni în ajutorul persoanelor singure dar şi a cuplurilor.  Dance the Dance that Heals reprezintă definirea valorilor personale cât şi a celor de cuplu, comunicarea acestora în valoarea celor pe care îi întâlnim  precum şi descoperirea fricilor care stagnează comunicarea liberă dintre noi.

 

Care este scopul evenimentului?

Scopul evenimentului este să dizolve frica ce provine din recunoaşterea propriei noastre identităţi, oglindită în persoana, persoanele de lângă noi. Evenimentul este unul interactiv şi plin cu umor şi surprize. Vom avea posibilitatea de a înţelege dinamica de relaţionare cu oamenii – de ce cu unii avem recepţie iar cu alţii doar decepţie? Vom învăţa totodată de ce suntem uneori timizi şi fragili, ce au acei oameni în faţa cărora ne pierdem şi oare de ce nu atragem partenerul sau partenera dorită în viaţa noastră. De exemplu, de Valentine’s Day nu avem pe nimeni în schimb avem ingratitudine pentru noi şi pentru alţii. Toate acestea vor fi dizolvate printr-o joacă la care vom participa fără să ne dăm iniţial seama de impactul pe care îl are asupra vieţii noastre, în care  ne vom dezlănţui potenţialul nostru social şi vom avea acel moment de „public speaking” la care mulţi dintre noi am visat dar nu am avut curajul să îl exprimăm.

 

 

După această zi de joacă ne trezim cu noi prieteni, oportunităţi, o recunoaştere a adevăratului eu, cu un curaj la care până atunci am doar visat şi o bucurie infinită de a ne dezlănţui  şi exprima valoarea nou cunoscută la cât mai multi oameni de a căror judecată nu ne va mai fi teamă. Cuplurile se vor trezi cu o comunicare incomparabil mai bună decât cea iniţială, o intimitate şi o sexualitate crescute deoarece o mare parte din resentimente vor dispărea până la sfârşitul serii. Şi hai să fim serioşi, cine mai vrea să îmbrăţişeze un om vizavi de care ai adunat atâtea resentimente?

Oare e posibil ca o zi şi mai bine zis două, să poată să facă aşa o diferenţă profundă în viaţa cuiva? Eu zic două, deoarece recomandăm celor care vin în prima seară, dar şi celor care nu vin, să participe şi în a doua zi, unde vom ajunge la o înţelegere  mai profundă a relaţiilor interumane, si unde vom dizolva o parte din mecanismele care ne-au ţinut distanţi şi indiferenţi vizavi de persoana iubită, vom ajunge cu lacrimi în ochi faţă de aceşti oameni, parteneri şi cu o recunoştiinţă profundă.

Cursul de duminică este totodată o revelaţie într-o altă revelaţie, unde toţi cei prezenţi ne putem  identifica cu cel mai bun model care suntem nu cu ceea ce trebuie să fim.

 

Cum se desfăşoară evenimentul?

Ne vom alege masa la care dorim să ne aşezăm unde vom găsi şi totodată vom putea alege partenerul cu care ne dorim să interacţionăm şi ale cărui valori dorim să le cunoaştem.

Treptat însă, sub formă de joc şi distracţie vom realiza cât de important este să interacţionăm cu acei oameni care au aceleaşi valori ca si noi şi totodată să îi îmbrăţişăm şi pe aceia care ne displac deoarece nu întotdeauna cei care ne plac la prima vedere sunt aceia care pot să ne aducă cea mai mare diferenţă şi impact în viaţa noastră. Această transformare va fi resimţită în ceea ce valorăm, în ceea ce suntem cu adevărat şi nu în ceea ce trebuie să fim.

 

Mai mult decât atât, se va organiza o paradă a modei unde, atât femeile cât şi bărbaţii vor purta hainele care inspiră, din partea Casei de Modă Cristie A’ime Inspired care a atins femei din toată lumea şi care a fost reprezentată pe podiumurile internaţionale: Sidney, Mellbourne, Perth, Irlanda, Jakarta, Hong-Kong…. În urma acestui fashion- show vom avea capacitatea de a realiza că în fiecare femeie este un model care poate să inspire dacă îşi dă permisiunea să strălucească. Vom avea un juriu făcut din participanţi care vor acorda votul confidenţei celei mai încrezătoare doamne din sală. Căştigătoarea votului va primi un voucher de 300 de lei pentru cumpărături din colecţia Aime Cristie Inspired Brand.

 

Cu ce plecăm de la curs?

La finalul zilei multe din fricile noastre se dizolvă şi înţelegem cât de important este să luăm deciziile potrivite pentru noi şi nu pentru alţii. Pe tot parcursul zilei sunt pregătite momente inedite, prin care ne redobândim încrederea în noi şi care sunt atent gestionate de specialistul în conştiinţa umană, Aime Cristie.

Cursul se va finaliza printr-o seară dansantă unde, indiferent de ritmul fiecăruia, de priceperea sau nepriceperea lui, realizăm că participând la acţiunile zilei şi la dansul care le încheie suntem gata să ne trăim viaţa cu o altă percepţie şi să îmbrăţişăm propria noastră persoană înr-un mod cum nu ne-am gândit înainte.

Mulţi dintre participanţii care au fost singuri vor închega noi prietenii, iar cuplurile vor avea o intimitate care cu siguranţă le va reaminti de prima zi de căsătorie şi ceea ce ne dorim este să o şi retrăiască.

 Doresc sa cumpar DVD-ul

 Doresc sa fiu anuntat cand este in orasul meu urmatorul curs

 Doresc sa organizez acest curs in orasul meu

Numele si Prenumele(obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Oras

Mesaj

Danseaza-Sibiu-20dec WHITE BACKGROUND 2