Hearts of Hearts este prezenţa gratitudinii aflată in viaţa fiecăruia dintre noi doar că unii suntem mai conştienţi de ea decât alţii. Avem un scop de a creşte o comunitate de oameni inspiraţi care doresc să ţină legătura cu alţi oameni inspiraţi şi împreună atât prin prezenţă individuală cât şi prin eforturi comune să asiste prin gratitudinea lor în transformarea celorlalţi. Se spune că unicul lucru care a transformat lumea a fost o mână de oameni inspiraţi şi totodată consideraţi de alţii oameni nebuni care au avut prin prezenţa lor de inimă, curajul să treacă peste propriile lor limitaţii şi prin asta au devenit lideri şi vizionari inspiraţi pentru alţii, manifestând paradigme a unei lumi noi unde oamenii trăiesc în concordanţă cu ceea ce sunt în loc de ceea ce ar trebui să fie.

Nu este prezenţă prea mică sau prea mare în mişcarea Hearts of Hearts.

Haideţi să fim oneşti, care dintre noi nu şi-ar dori să fie înconjurat de oameni congruenţi şi inspiraţi? Eu personal ştiu că nu este nimic mai inspirat şi mai însemnat decât să văd oameni autentici care au renunţat la masca lor şi la expectanţa de a trăi viaţa altcuiva iar prin aceasta au dat permisiunea autenticităţii lor să strălucească, care a manifestat inedit şi vindecarea trecutului.

Sunt oameni care contribuie la expansiunea acestei mişcări în întreaga lume, asistând la organizarea de evenimente, discursuri în oraşele lor, în instituţiile de stat, în timp ce alţii iau parte la organizarea reţelei de social-media, promovând această paradigmă de transformare pe platformele lor sociale precum facebook, instagram, twitter…

Din aprilie 2015 am creat un sistem afiliat prin care oamenii primesc comisioane, sume de bani pe care le pot folosi pentru a-şi plăti cursurile şi seminariile organizate de Hearts of Hearts. Aceste comisioane pot fi folosite doar pentru evenimentele la care doriţi să participaţi şi nu pot fi plătite în bani lichizi.

Există o posibilitate: pe aceia dintre dumneavoastră care doriţi să câştigaţi un venit din promovarea evenimentelor şi consultaţiilor în companii, făcute de Aime Cristie, vă rugăm să completaţi formularul tipizat şi să ne contactaţi pentru a discuta mai multe detalii despre cum aceste evenimente pot deveni o sursă de venit.

Sunt oraşe în care avem întâlniri săptămânale, organizate acolo unde oamenii care au mai participat la evenimentele Hearts of Hearts se reunesc pentru a putea lucra împreună cu tehnicile învăţate la cursuri, iar o dată pe lună primesc o sesiune de suport prin intermediul Skype din partea specialistului în comportamentul uman Aime Cristie.

Există de asemenea un membership plătit cu 150 de lei pe lună, unde un  grup de maximum 15 persoane primeşte suport şi asistenţă pentru rezolvarea problemelor adresate, pe parcursul a două ore. Acest  grup se întruneşte de două ori pe lună.

Mai multe informaţii puteţi găsi la secţiunea de înregistrare a membrilor şi tot acolo veţi afla beneficiile acestei ştiinţe precum şi topicile care sunt discutate şi rezolvate pe parcursul a celor două ore.

De ce aş dori să particp la aceste două ore de consultanţă?

Fiecare participant la consultanţă beneficiază de fiecare minut din aceste două ore deoarece realizarea unei persoane influenţează într-un mod revelator şi pe ceilalţi.

Participarea anterioară la un eveniment Hearts of Hearts este o condiţie pentru a putea fi parte din grupul de consultaţie Skype?

E preferabil să fi participat iniţial la un curs sau seminar organizat de Aime Cristie însă dacă ai un prieten inspirat care a putut să îţi explice principiile prezente în cadrul acestor evenimente în ceea ce priveşte modul de funcţionare a naturii umane sunteţi bineveniţi să vă înregistraţi.

Beneficiul de a fi membru în  Hearts of Hearts este prezent şi în deschiderea minţii, mai puţine măşti, pretenţii false, şi uşurinţă în comunicare a unuia cu celălalt, un sens de inspiraţie în a avea reciprocitate şi fair-exchange în relaţii, care acum au un potenţial energetic crescut, claritate, abilitate în a defini viziunea şi menirea, intuiţia crescută prin echilibrarea minţii şi deschiderea inimii care asistă într-o foarte mare măsură în evaluarea corectă a potenţialului de business, creşte rezistenţa şi longevitatea deoarece bagajul emoţional este eliberat.

Pentru unii dintre noi aceste prietenii au dus la oportunităţi în afaceri, iar pentru alţii au deschis platforme de networking spre un obiectiv comun, pentru alţii a însemnat suport în familie, iar pentru alţii relaţii de prietenie care au dus la intimitate şi căsătorie.

Feed-back-ul este acela că oamenii care au participat la evenimentele Hearts of Hearts fie că au fost prezenţi la cursuri şi seminarii, fie cei care s-au cunoscut prin intermediul consultaţiilor pe Skype, şi care mai apoi s-au căsătorit au realizat că au mai multă autenticitate cu ei înşişi şi de asemenea sunt buni comunicatori cu ceilalţi – ştiu să îşi exprime cerinţele în valorile şi  nevoile partenerilor ceea ce duce la prosperitate iar confruntările şi dezamăgirile sunt mai puţine.

Este o oportunitate de a participa la forumul Hearts of hearts.

În acest forum au loc săptămânal, prezentări despre diferite topici unde oameni din toată lumea, (inclusiv românilor plecaţi peste hotare), vor avea  acces la aceste cursuri, discursuri care asistă în primirea clarităţii în cele mai dureroase probleme ale vieţii lor. Acest forum, eveniment, seminar, se va desfăşura cu un minimum de 30 de oameni la un cost minim de 50 de lei. După prezentarea care va fi de o oră şi jumătate se va lăsa timp pentru întrebări şi pentru soluţionarea acestora.  În caz că numărul oamenilor nu este suficient evenimentul se va amâna pentru o altă dată ce va fi anunţată din timp.

Această oportunitate are ca scop să aducă cunoaşterea personală în intimitatea căminului fiecăruia, şi este special dedicat acelor oameni care vor să ştie mai mult despre cauzalitatea problemelor lor, să îşi trateze problemele la origine şi nicidecum la suprafaţă ceea ce înseamnă efectul de propagare şi implicaţiile pe care le pot avea în viaţa lor.

Formularul de donaţie 2% din impozitul pe venit

Le mulţumim tuturor celor care doresc să doneze cei 2% din impozitul pe venitul anual Fundaţiei Hearts of Hearts. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru transport, materiale pentru evenimente şi pentru alte lucruri necesare pentru a ajunge la comunităţile de oameni şi copii care au nevoie de asistenţă şi consultanţă.

Fundaţia Hearts of Hearts lucrează de asemenea cu oamenii din aşa numitele comunităţi dezavantajate, cu copii cu nevoi speciale, cu Sindromul Down, cu autism, cu cei din centrele de copii, din penitenciare, cu personalul medical,  şi este recunoascătoare tuturor celor care asistă atât prin prezenţă ca voluntari cât şi celor care donează pentru a ne ajuta să asistăm în transformarea unui număr cât mai mare de oameni.

Ce primiţi în schimbul donaţiilor către Hearts of Hearts?

Pentru fiecare sumă donată de orice persoană fizică sau om de afaceri oferim în egală măsură consultaţii care vor ajuta atât pe cei care au donat cât şi Fundaţia Hearts of Hearts.

Pot dona dacă sunt persoană fizică?

Sigur că da. Vei beneficia de acelaşi suport pe care l-am menţionat mai sus şi acest lucru înseamnă că donaţia va putea fi considerată ca o formă de plată pentru oricare dintre evenimentele susţinute de Fundaţia Hearts of Hearts.

Cum poţi contribui?

  • donează 2 % din impozitul pe venit
  • Descarcă formularul 2%
  • Doresc să sponsorizez Hearts of Hearts
  • Doresc să donez
  • Doresc să promovez evenimentele Hearts of Hearts
  • Promovare la Radio
  • Promovare TV
  • Parteneriat
  • Afiliere
  • Doresc să cumpăr: – produse Hearts of Hearts

– cărţi

– DVD

– Tricouri

– Doresc să organizez pachete, cadouri la sfârşitul anului pentru angajaţi

– Doresc să ştiu mai multe despre cum pot să distribui pachetele Money of Love.

 

 

 Doresc sa cumpar DVD-ul

 Doresc sa fiu anuntat cand este in orasul meu urmatorul curs

 Doresc sa organizez acest curs in orasul meu

Numele si Prenumele(obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Oras

Mesaj