Business One – Inima care mişcă lumea afacerilor

Principiile care au rezistat testul timpului, şi care au constituit şi constituie fundamentul afacerilor celor mai prosperi oameni din lume sunt acum prezentate în România într-o serie de cursuri care ajută să definim obiective clare în compania pe care o avem şi totodată să strategizăm, să transformăm obstacolele precedente, acele pietre de poticnire în trepte de ascensiune şi de înălţare.

 

Consultanţa Business One un eveniment într-o serie de evenimente:

Sunt mai multe stagii în care aceste procese implicat se manifestă. Fiecare stagiu este reprezentat printr-o structură de consultanţă, seminar, în care omul îşi defineşte potenţialul de vizionar şi de lider, îşi recapacitează ideile pe care le are în această structură dintr-o probabilitate sau o eventualitate într-o certitudine, unde viziunea de viitor corespunde cu realitatea actuală.

Enumerăm structurile de consultanţă care asistă la reconfigurarea potenţialului şi valorii noastre în domeniul de afaceri:

 

Business One

Business Elite

Business Master Elite cu Aime Cristie – prerecusite

Business Mastermind cu Dr. John Demartini

 

Ce este cursul Business One? Metoda de lucru

Cursul Business One face parte dintr-o serie de cursuri de afaceri care au ca scop redobândirea sănătăţii oricărui business prin conştientizarea resurselor curente de care dispune compania:

 • Prin dizolvarea problemelor de comunicare,
 • dizolvarea percepţiilor între câştig şi pierdere, între succes şi eşec,
 • dizolvarea animozităţii între membri echipei, aflată în toate nivelele,
 • prin comunicarea clară a valorilor fiecărui om în valorile celuilalt care duce la creşterea productivităţii şi eficienţei atât a fiinţei umane cât şi a planului de afaceri.
 • Forma folosită este un algoritm definit de dr. John Demartini care, prin aplicaţie, are capacitatea de a dizolva spaţiul şi timpul aflate în mintea unui om şi de a restructura centrele de greutate a observaţiei între pierdere şi succes.

Prin decompensarea încărcăturilor aflate în mintea noastră, omul îşi redobândeşte sănătatea şi încrederea de sine. (Procedura algoritm este considerată liderul field-ul-ui în dezvoltarea personală şi în transformarea mentalului fiind cea mai eficientă tehnologiei în domeniul de afaceri pentru echilibrarea fricii de eşec. Câteva dintre afacerile care au beneficiat de aplicaţia acestei proceduri: The South African Brodcasting Corporation, CNA, Balltron, Hyatt International, Corporate Vision, BBDO Network Advertising Agency, Regenysis MBA Campus, South African Police Services, IBM, Southweatern Bell, Tenneco, AARCO, Shell Oil Company, Onoc Resource Inc, Arcis, Oppenheimer Funds, Merrill –Lynch, Assante Financial Corporation, Ameritime Investment Corporation, ARK Financial Group, Momentum Investment Group, Futurity Financial Group, Cunningham Corporation Financial Group, ANZ Bank, Enterprise Bank, McKenzie Corporation, Health and Fitness Magazine, Hearthstone Home Buiderls, Neways, Niecon, Maserati/ ferrari, European….)

 

Care este rezultatul cursului Business One? La ce ne putem aştepta după participare?

Mentalitatea noastră este şi cauzalitatea noastră. Orice percepţie dezechilibrată pe care o avem, în oricare dintre cele şapte aspecte ale vieţii noastre va avea repercursiuni în afacerea pe care o avem. Dizolvarea ideilor a ceea ce ar trebui să fim în loc de ceea ce suntem şi o analiză profundă asupra scopului şi intenţiei în care s-a creat această afacere este absolut necesară pentru redobândirea sănătăţii atât a vizionarului şi liderului cât şi a planului de afaceri.

Aceasta aduce implicit şi stabilizarea, reducerea volatilităţii business-ului, creşterea puterii şi a influenţei acesteia pe piaţă.

„Participarea la cursul Business One cu Aime Cristie, a adus o viziune nouă asupra relaţiei dintre mine şi afacere, respectiv asupra felului în care afacerea este o prelungire a fiinţei mele. Am văzut cum ceea ce se întamplă în business şi limitările pe care le am în afacere, au legatură cu percepţiile din viaţa mea şi am învăţat cum să echilibrez aceste percepţii, pentru a elimina limitările. Am primit instrumente clare şi replicabile cu care pot să lucrez eficient şi care aplicate în afacere, au crescut nivelul de implicare al echipei şi au schimbat energia din companie. Sunt incântată de faptul că am lucrat chiar în cadrul seminarului cu instrumentele respective şi că am obţinut mai multă claritate în business. Perspectiva interesantă constă în faptul că este primul curs de business la care am participat şi unde am văzut legătura clară între nivelul de conştiinţă al managerului şi între felul în care este structurată afacerea lui. Lucrând apoi cu mine însumi, cu ajutorul instrumentelor de la curs, am văzut transformări în afacere, am înţeles care sunt căile strategice care mă vor împlini şi care vor aduce beneficii majore clienţilor noştri şi asigura dezvoltarea sănătoasă a afacerii.

Recomand acest curs tuturor celor care conduc o afacere, celor care caută calea în a-şi valorifica potenţialul şi celor care doresc să îşi ducă afacerea la următorul nivel.“ – Monica I.- managing partner

 

Unicitatea cursului

Business One este un curs unic în România, şi face parte dintr-o serie de cursuri adresate oamenilor de afaceri cu menirea de a prezenta şi reprezenta cheia dobândirii, atingerii şi obţinerii acestei transformări care este definirea unit-urilor/ elementelor, pietrelor ce construiesc lumea business-ului pas cu pas. Acest eveniment, de 3 zile va avea, cu siguranţă un impact asupra modului în care ne vedem ca prezenţă a sufletului, creatorul planului general al companiei noastre, un lider în domeniul business-ului.

 

De ce să venim la acest curs?

Topicile discutate la Business One pornesc de la istoria şi originea economiei mondiale şi explică principiile de bază pentru clădirea unei afaceri, definirea viziunii unei companii de succes şi tot ceea ce trebuie să realizezi pentru a avea prosperitate şi bunăstare. Mai jos aveţi principalele topici care se vor discuta:

 

 1. O scurtă călătorie în istoria economiei mondiale, originile economiei şi finanţelor.
 2. Principiile aplicate care au clădit/împământat cei mai de success finanţatori şi oameni de afaceri ai tuturor timpurilor.
 3. Definirea şi rafinarea viziunii şi scopului companiei tale. Aranjarea potrivită a acelor detalii cheie care vor fi capabile să accelereze creşterea business-ului tău.
 4. Definirea valorilor tale şi observarea modului în care acestea afectează management-ul şi creşterea business-ului tău.
 5. Cum valorile tale dictează creşterea financiară a companiei tale
 6. Transformarea valorilor tale actuale în mijloace financiare care se adaugă expresiei de ansamblu şi expansiunii vieţii tale.
 7. Definirea originii pierderilor tale şi cum prin gândire originală şi ingenioasă poţi restructura paternuri de credinţe vechi limitatoare în paternuri, ce se autosusţin, de creştere.
 8. Defineşte care este cea mai eficientă acţiune sau inacţiune pe care o poţi face pentru a aduce înapoi bogăţia financiară în structura companiei.
 9. Care sunt temerile majore cu care te-ai confruntat în trecut, definirea şi depăşirea lor.
 10. Ce are competiţia şi tu nu ai? Uită-te unde este măsura succesului pe care o ai, şi cum o poţi transforma în propriul rezultat dorit.
 11. Cum pot respingerea, umilirea şi ridiculizarea să îţi servească/folosească în viaţă? Dacă nu transformi aceste momente în unităţi de recunoştinţă vor deveni limitarea care va impiedica creşterea companiei tale.
 12. Depăşeşte teama de a fi vreodată respins pentru că vei merge până la intensitatea confruntării pe care o poţi duce. Utilizând metoda Demartini vei fi capabil să depăşeşti temerile trecutului şi să te deschizi într-o lume de noi oportunităţi şi posibilităţi.

 

 

 

Testimoniale

 

„Este amiaza zilei de 11 iunie 2013. Am o foarte importantă intâlnire de business programată cu doamna Cristie şi deşi sunt oarecum emoţionat sunt de asemenea şi puţin neliniştit/agitat. Ajung la destinaţie şi, spre groaza mea absolută, mă chinui aproape o oră să găsesc un loc de parcare. Aşadar ajung târziu la întâlnirea cu doamna Cristie. Ea este liniştită şi calmă, îmi cer scuze pentru întârziere şi iau loc în faţa ei. Şi aşa începe presupusa mea întâlnire de afaceri…

Cu siguranţă a fost despre afacerea MEA – dar nu genul comun despre care ştiam! Am uitat repede că îmi era foame când am ajuns să o cunosc. Am stat aşezat cea mai mare parte hipnotizat în timp ce ea se uită adânc în ochii mei – sau era sufletul meu şi am pus întrebări care cereau gândire profundă înainte ca orice răspuns sa fie dat.

Doamna Cristie poate arăta blândă şi binecrescută dar este o doamnă determinată – se uita direct în mine şi se asigura că ajung la răspunsul la care trebuia să ajung. Este determinată să ajute la repararea centrului fiinţei – acest lucru se face mai uşor pentru că vine de la inima ei şi am simţit-o în inima mea. Şi aşa, ceea ce a început ca o întâlnire de afaceri, ca de obicei, s-a transformat în începutul călătoriei de consolidare a sufletului.

Mulţumesc doamnă Cristie –  Domnul a zâmbit extra puternic asupra mea astăzi.”

Verona D., Grup executive SABC Televiziunea din Africa de Sud

 

„Iţi mulţumesc pentru tot ceea ce mi-ai dat mie, familiei mele şi soţului meu. Eşti cea mai influentă fiinţă pe care am întâlnit-o până în prezent şi este o onoare absolută că m-ai ales pe mine ca egal al tău să merg mai departe şi să îi servesc pe alţii. Îţi mulţumesc pentru inspiraţia ta de a desena încărcături adânc înrădăcinate care nu au putut fi văzute cu ochiul liber. Procedura ta şi profunzimea înţelegerii legilor, tocmai s-au extins dincolo de a mea.”

Jodie Hill, CEO J.O. Investments Johannesburg

 

 

“Îţi multumesc pentru abilităţile pe care le ai şi ni le-ai dat şi nouă. Am învăţat atât de multe doar ascultându-te, imposibilul m-a făcut să îl transform în: sunt posibil. M-ai făcut să realizez că sunt bogat în valori. M-ai făcut să gândesc că viaţa este o succesiune de lecţii care trebuie trăite ca să fie înţelese, deoarece experienţele prin care ai trecut sunt o mărturie, deoarece fără o mărturie nu trăieşti cu adevărat. Ai vorbit despre momente şi asta este de asemenea important. Viaţa nu este o chestiune de repere ci de momente.”   –  Riaan M., Teacher student, South Africa

 

“Mărturia mea: în 2 ore şi jumătate sau cam aşa ceva, în şedinţa cu Cristie am învăţat că mă blocam în trecutul meu şi că tot ceea ce am nevoie am deja cu mine, este doar mintea mea care îmi spune că am nevoie/sunt sărac. Mi-a schimbat viaţa şi modul în care mă uitam la viaţă pentru a fi o persoană mai bună şi să fac tot cum pot mai bine în viaţa mea, timp şi orice lucru mărunt pe care îl am. Mi-ar plăcea să am mai multe sedinţe cu ea pentru că poate să se raporteze la situaţia mea şi pot şi o să învăţ multe de la ea. A făcut o diferenţă în viaţa mea într-o perioadă scurtă de timp, sunt de acord ca mărturia mea să fie publicată.”   – Thoto I.m, Teacher student, South Africa

 

“Nu respinge mesagerul pentru că este cel ce are un mesaj pe care nu îl ştii.  Cristie îţi mulţumesc foarte mult pentru că m-ai făcut să mă valorez şi să văd sărăcia într-o altă perspectivă. Tocmai am realizat că pot să fiu schimbarea care vreau să devin, atâta timp cât văd acea schimbare în mine. Am acceptat că am fost săracă în copilărie, iar în viitor să nu vreau ca şi copiii mei să trăiască o viaţă ca a mea, în termeni de…luptă, sărăcie şi furie. Sper să învăţ mai multe cu tine. A fost o sesiune de 3-4 ore care au însemnat mult în viaţa mea. Multe multumiri – eşti o femeie minunată.”  – Menda, Teacher student, South Africa

 

 

 

 

 

 Doresc sa cumpar DVD-ul

 Doresc sa fiu anuntat cand este in orasul meu urmatorul curs

 Doresc sa organizez acest curs in orasul meu

Numele si Prenumele(obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Oras

Mesaj