Raiul şi iadul sunt aici, pe pământ!

Când realizăm că raiul şi iadul sunt pe pământ şi le trăim zilnic, atunci, cât timp nu lucrăm ceea ce ne inspiră vom avea un iad, iar când facem ce iubim ce ne inspiră avem un rai şi o viaţă inspirată. Atunci ne uităm şi la cantitatea de boli în măsură ce trăim ce ne inspiră descreştem în boli pentru că nu avem acea rezonanţă densă în măsură ce trăim să ne subordonăm acestor autorităţi ajungem tot mai neputincioşi mai suferinzi pentru că corpul fizic operează după alte sisteme şi alte structuri ale creierului. Oamenilor nu le este frică de sărăcie pentru că cu ea s-au obişnuit. Le este frică de bogăţie, pentru că noi suntem abundenţă şi avem atâta de mult, talantul din Biblie. Toţi avem acel talant, adică acel milion pe care însă unii dintre noi îl îngropăm nu facem nimic cu el, ca acei oameni care tot speră că odată şi odată să se întâmple ceva în timp ce cei care îl scot şi il folosesc îl valorifică şi sunt aceia care simt acea abundenţă. Dacă eu cred că odată într-o lume o să am mai multă abundenţă şi fericire decât aici, aia înseamnă că trăiesc în negaţia darului de viaţă care mi s-a dat. Şi eu nu cred că este dorinţa Divină. Nicidecum.

Dacă este aşa de rău să fii bogat mă întreb oare de ce Vaticanul care este cea mai bogată instituţie din lume, de ce se foloseşte atâta aur în această instituţie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>